Vi är experter på tak och solcellsinstallationer!

Nordens största takläggare

Mer än 50 000 takrenoveringar och en kundnöjdhet på 4,8/5

Vi erbjuder alltid fast pris och långa garantier

Över 50 000 takbyten

Över 50 000 takbyten

Vi har utfört över 50 000 takrenoveringar och är experter på tak.

Kostnadsfri kontroll

Kostnadsfri kontroll

Vi erbjuder kostnadsfria takkontroller och takrenovering till fast pris.

Generösa garantier

Generösa garantier

Vi erbjuder 10 års montagegaranti och upp till 50 års produktgarantier.

Hög kundnöjdhet

Hög kundnöjdhet

För oss är nöjda kunder det viktigaste kvittot för ett bra utfört arbete.

Spara stålar - investera i strålar!

 

Trygg installation av solceller

Dags att investera i solceller?  Kontakta oss så ser vi till att du får en snabb och korrekt rådgivning.  Vi granskar varje tak och erbjuder även takbyte innan ifall det behövs.  Kontakta våra takexperter för en kostnadsfritt hembesök.

Vi erbjuder bland annat:
✅ Fast pris
✅ Marknadens mest generösa garantier
✅ Installation enligt gällande branschstandard
✅ Trygg installation av tak- och energiexperter
✅ Snabba, noggranna installationer
✅ Takbyte vid behov

Välj en trygg takleverantör

Vesivek har över 30 års erfarenhet av takrenoveringar och har utfört över 50 000 takbyten. Vi arbetar enligt vår unika takkontroll som vi kallar VårtTak™.  Vi byter ditt tak på bara några dagar och erbjuder såväl fast pris som långa garantier – både på montage och material.

Totalentreprenad

Totalentreprenad

Med 50 000 genomförda takrenoveringar har vi erfarenheten som krävs. Alltid totalentreprenad och alla tillstånd och försäkringar. Egen anställd och utbildad personal. En trygg partner för dig som konsument.

Fast Pris

Fast Pris

Vesivek jobbar med fast pris på alla takrenoveringar – Du betalar först när jobbet är gjort. Alltid skriftliga avtal och offerter. Vi kan erbjuda finansiering i upp till 12 år via välkända banker och kreditbolag.

Högsta kvalitet

Högsta kvalitet

Kunniga takexperter som är med dig hela vägen. 10 års montagegaranti. Upp till 50 års produktgarantier. Egen produktion av takplåt i en av Europas modernaste fabriker. Betongpannor från Benders.

98% nöjda kunder

98% nöjda kunder

För oss är nöjda kunder det viktigaste kvittot för ett bra utfört arbete. Mer än 1000 omdömen på RECO med ett snittbetyg 4.8/5.0. Målet är att vara branschens mest rekommenderade takrenoveringsföretag.

Vad säger våra kunder?

Vi värnar om varje kund. Därför utför vi alltid vårt arbete med kvalitét. Vi är väldigt stolta över de över 1000 rekommendationer och det fina betyget 4.8 vi har på Reco.se.

Snabba, proffsiga leveranser och nytt tak på bara några dagar

- "Proffsigt bemötande gjorde valet av takläggare lätt"
- "Uppriktighet och kloka rekommendationer skapade trygghet"
- "Jag var helt i chock!"
- "Det gick fort som sjutton"

Nöjda solcellskunder

”Inget krångel och snabba bud med Veisvek! Det gör att företaget känns rejält och att de tar kunden på allvar. Resultatet blev bättre än förväntat, allt känns väldigt noggrant gjort!”

Installera solceller
Vesivek område

Vi finns nära dig!

Vårt unika koncept kräver en viss närhet till våra depåer som vi i dagsläget har i Bålsta, Uppsala & Flen. I dagsläget utför vi takrenoveringar i hela Mälardalen och Södermanland. 

Boka takkontroll

Villaägarna och Vesivek i partnersamarbete!

Vi bekostar din första medlemsperiod på 12 månader i Villaägarnas Riksförbund. Finns det en lokal villaägarförening där du bor, ingår medlemskap där utan extra kostnad. Erbjudandet om betalt medlemskap gäller endast hushåll som inte redan idag är medlem hos Villaägarna eller har varit medlem de senaste 12 månaderna. Efter 2024 väljer du själv om du vill fortsätta vara medlem.

Våra kunder förtjänar det bästa

I över 70 år har Villaägarna stått på husägarnas sida och arbetat för bättre boendevillkor och en förmånligare villavardag. Medlemskapet är även fyllt med förmåner, rabatter och kampanjer, speciellt anpassat för livet i hus.

“Vi vill att våra medlemmar ska få den bästa servicen. expertisen och resultatet av sin takrenovering – därför valde vi Vesivek som var partner inom takrenovering. Vesivek tar ett helhetsansvar för hela processen och levererar alltid högkvalitativt, tidseffektivt och till ett riktigt bra pris”

Villaägarna

Marcus Lindström, Chef medlemsförmåner Villaägarna