Vad kostar ett nytt tak?

Det är många faktorer som spelar in när man gör en offert för ett tak. Det är också därför vi alltid kommer hem till dig och gör en takkontroll av ditt befintliga tak innan vi ger dig det slutliga priset. Saker som kan spela in när vi gör vår bedömning är.

 

Underlaget

Behöver även det bytas eller förstärkas?

 

Byta tak eller renovera?

Oftast blir det mer ekonomiskt att byta taket helt och hållet.

 

Materialval

Vill du ha ett tak med plåt eller tegelpannor?

 

Ombyggnationer

I samband med ett takbyte kan man vilja göra förändringar.

Träffa en lokal takexpert!

När vi besöker dig pratar vi om allt detta och du får alltid en ärlig och professionell bedömning av ditt tak och hur det mår. När vi sedan ger dig en offert är den individuell och vi garanterar att priset som är satt är det som gäller!

Inget kommer att tillkomma, vilket är ett löfte vi håller. Vi kan också hjälpa till med finansiering om det är aktuellt. Vi har olika finansieringslösningar som passar alla olika kunder.

Boka kostnadsfri takkontroll

Vad ska du tänka på när du väljer takläggare?

När du ska göra ett takbyte, är det viktigt att man aldrig tar första bästa företag. Vi rekommenderar att du som kund tar följande saker i beaktning när du ska välja takleverantör:

 

Renommé

Ju fler som kan intyga att en takleverantör har ett gott anseende desto bättre. Du får alltid en större trygghet i att anlita en firma som redan har tusentals nöjda kunder än om du anlitar en firma som är helt okänd.

 

Kostnad

En offert är ett prisförslag, och många företag väljer att lägga en låg offert. Då kan det tillkomma kostnader som du inte hade räknat med. Vi på Vesivek kan dock garantera att sagt pris gäller!

 

Effektivitet

I kontakt med en takleverantör är det viktigt att få klargjort huruvida man kan bo kvar i huset under arbetets gång och det ska alltid finnas ett datum då arbetet beräknas vara färdigt. Ju snabbare du får ditt nya tak, desto bättre.

 

Garantier

Läs alltid igenom vilka garantier din takleverantör lämnar. Det gäller både för utfört arbete och materialgarantier. Du ska ha ditt nya tak i minst 30 år och då ska du kunna lita på det.

Hur går det till när vi renoverar ditt tak?

Kontakta oss

Begär offert

  • Uppgifter om ditt tak

  • Kontaktuppgifter