Vi är Nordens största takläggare med 97% i kundnöjdhet

50 000 takrenoveringar och många nöjda kunder

Ett takbyte är en stor investering och det är viktigt att du känner dig trygg med den takleverantör du väljer. Sedan starten i Sverige har vi fått in över 1000 recensioner med snittbetyget 4.8/5.0 på Reco. Detta gör oss väldigt stolta. Läs gärna mer om vad våra kunder säger om oss och om deras nya tak!

 

Vad säger våra kunder om oss?

- "Uppriktighet och kloka rekommendationer skapade trygghet"
- "Proffsigt bemötande gjorde valet av takläggare lätt"
- "Det gick fort som sjutton"
- "Jag var helt i chock!"

Grunden till vår höga kundnöjdhet är en väl inarbetad process

 

Kostnadsfri VårtTak™ takkontroll

En grundlig genomgång av ditt tak som sammanfattas i en skriftlig rapport med bilder och en tydlig utvärdering av vad som behöver åtgärdas

 

Tydlig offert

En tydlig offert med material, arbete, garantier och slutgiltigt pris. Inga överraskande kostnader och betalning sker först efter utfört arbete.

 

Nytt tak klart inom ett par dagar

Vår välinarbetade process gör att vi genomför arbetet snabbt, effektivt och tryggt. Ett takbyte tar oss 2-4 dagar att färdigställa.

 

Inga spår av arbetet lämnas kvar på din tomt

Under arbetets gång håller vi efter och tar hand om allt byggavfall. När ditt tak är klart tar vi med oss allt överblivet material och skräp och lämnar din tomt så som den såg ut när vi kom.

 

Några av marknadens bästa garantier

Känn dig trygg med din investering då vi erbjuder några av marknadens bästa garantier. 10 års montagegaranti och upp till 50 års produktgarantier!

Jag var helt i chock!

“När jag kom hem samma dag var taket redan lagt. Jag var helt i chock! Det syntes inte ens att de hade varit där när de åkte därifrån sen.

De städade kontinuerligt och höll efter, och de var överallt! De sopade, krattade, plockade och blåste rent allt med en maskin”

Vår erfarenhet är din trygghet

Trygga tak åt nöjda kunder driver oss framåt. Vi strävar alltid efter att utveckla och förbättra våra processer för att kunna erbjuda ett smidig köp hela vägen från första kontakt till att vi lämnar din tomt med våra maskiner. Därför är vi ett av de ledande serviceföretagen i takbranschen och vår kundtillfredsställelse är i en klass för sig.

Allt flöt på så bra!

“De rev de taket,  satte dit det nya och städade på en och samma dag, och dagen efter kom de hit och fixade rännor och andra plåtdetaljer.

Jag tänkte vad som skulle bli av alla mina blommor. Men allt var kvar, det var helt fantastiskt! De var så försiktiga och städade så noggrant.”

Allt flöt på så bra!

Vi är stolta över att vara ett rekommenderat företag på Reco

Över 1000 recensioner med snittbetyg på 4.8/5.0 på Reco gör oss oerhört glada. Många nöjda kunder med trygga, fina tak!

Därför väljer våra kunder Vesivek som takleverantör

Totalentreprenad

Totalentreprenad

Vi erbjuder totalentreprenad. Vår långa erfarenhet har gjort att vi kan hjälpa dig med alla delar i ditt takbyte utan att ta in underleverantörer.

 

Fast pris

Fast pris

Du betalar först när vi slutfört arbetet och besiktningen är gjord. Vi på Vesivek har alltid fasta priser och tydliga offerter.

Snabbt jobb med hög kvalitet

Snabbt jobb med hög kvalitet

En inarbetad process gör att vi kan arbeta snabbt och effektivt. Vi har dessutom 10 års montagegaranti och upp till 50 års produktgarantier.

 

 

97% kundnöjdhet

97% kundnöjdhet

Vi är stolta över vår höga kundnöjdhet. Målet är att vara branschens mest rekommenderade takrenoveringsföretag.

Du är ett samtal ifrån ett nytt och tryggt tak. Kontakta oss!