- "Uppriktighet och kloka rekommendationer skapade trygghet"

Takläggare som kunde garantera en trygg investering var viktigt

Med ett tak som inte lagts om på närmare 40 år insåg Ali att det var hög tid att se över skicket. Han sökte en pålitlig takläggare som också kunde garantera honom en trygg investering. Ali kontaktade ett flertal firmor för att få offerter att jämföra, men det var en leverantör som stack ut.

Takrenoveringen med perfekt avrinning klart på tre dagar

– Jag ringde Vesivek och en säljare kom direkt och gjorde en omsorgsfull takkontroll. Hennes kunnighet, uppriktighet och kloka rekommendationer gjorde mig trygg. En rimlig offert avgjorde saken och jag bokade in Vesivek för takbyte med nya pannor. Arbetet tog totalt tre dagar och nu har jag ett bekymmersfritt tak som hanterar alla årstiders utmaningar.

 

Bild på Alis nya, svarta tak

Grannens rekommendationer ledde till den kostnadsfria takkontrollen

Ali fick initialt Vesivek rekommenderat av en granne som även tipsade om deras kostnadsfria takkontroll. Och omdömet från säljaren, som också var takexpert, kändes uppmuntrande; det var inget direkt fel på taket, det var torrt och fint och skulle mycket väl kunna hålla i ytterligare 3 år. Takets riskområden hade dock identifierats och säljare påpekade att om Ali skulle drabbas av skada så skulle en takrenovering bli betydligt dyrare.

– Att förebygga skador genom att direkt åtgärda mitt åldrade tak var det bästa råd jag kunde få.

Alis nya tak med vacker utsikt mot ett blommande, gult rapsfält

Genomtänkt lösning i minsta detalj

Ali fick tydlig information om varje steg i processen. Utöver ett noggrant underarbete med bra tätskikt och nya pannor av hög kvalitet så blev taket utrustat med en ny luftspalt. Detta så att luften kan röra sig över taket, ta fukten med sig samt förhindra mögelangrepp.

– Mina nya takpannor är behandlade för att motstå mossbeväxning och dessutom frostsäkra, vilket minskar risken för att de ska spricka.

Nytt tak på tre dagar

Det mest häpnadsväckande är att allt gick på tre dagar, från att Vesivek började riva tills att mitt nya tak var lagt. De arbetade så smidigt: lastade allt material på ett fint sätt utan att hindra mig från att ta mig in och ut från min parkering. Efter avslutat jobb städade de noggrant, till och med varenda skruv på min tomt tog de hand med hjälp av en smart specialdammsugare.

Professionellt och noggrant genomförd takrenovering

När takarbetet var klart, slutbesiktade man det och allt arbete som vi kommit överens om var gjort. Ett par mindre detaljer hade missats men dessa åtgärdade Vesivek direkt. Det blev exakt som säljaren planerat, konstaterar Ali.

– En hantverkarkompis granskade mitt nya tak och sa att takarbetet var otroligt professionellt utfört. Det är rakt och fint och noggrant in i minsta detalj så gänget från Vesivek har verkligen gjort ett bra jobb. Ali ger som exempel att i vintras rann smältvattnet av för första gången efter ett rejält snöfall. På hans gamla tak låg snön kvar.

Nu har jag ett tak som är bekymmersfritt och behöver inte oroa mig.

 

Slutresultat som överträffar alla förväntningar

På frågan om han rekommenderar Vesivek till andra svarar han att det har han faktiskt redan gjort.
– Utöver att vara otroligt lättad så är jag väldigt nöjd. Det är fantastiskt när löften från en duktig och kunnig försäljare sedan blir överträffade av slutresultatet. Det är skönt att anlita proffs och känna sig trygg längs hela processen. Dessutom är det ett omtänksamt team! I avskedspresent fick jag en speciell slang för rengöring av mina takrännor, något som jag haft mycket nytta av.

Nyfiken på vad andra kunder säger om oss? Här kan du läsa fler kundomdömen!