EN STRÅLANDE SOMMARKAMPANJ

☀️ 15% på solcellsinstallation

☀️ 15% på takrenovering

☀️ 20% på solcellsinstallation om du bokar takbyte samtidigt!

 

Nyttja generösa erbjudanden på den mest solklara investeringen i sommar. Kampanjrabatterna gäller de första 50 beställningarna. 

Kontakta oss redan idag!

☀️ Offertförfrågan

Hur går en solpanelsinstallation till?

Processen då du ska installera solpaneler med Vesivek är mycket tydlig. Om ditt tak redan är bytt bokar vi enbart in solcellsinstallationen. Behöver du byta taket bokar vi först in takbytet och därefter solcellsinstallationen. Vi på Vesivek använder endast kvalitetsprodukter som vi anser är marknadens bästa.

Planering och säkerhet

Planering och säkerhet

För att arbetet ska utföras så säkert och effektivt som möjligt är planering viktigt. Vi planerar och bygger sedan upp fallskydd.

Infästning och montage

Infästning och montage

Dags för infästning. På panna tak använder vi oss av Benders Sunlights smarta, unika infästningar. På plåttak vi har Vesivek infästning. Därefter utför vi montering av elkablar och kontroll av samtliga produkter.

Installation av solpaneler

Installation av solpaneler

Då är det dags att installera solpaneler. Därefter installerar vi växelriktaren. Vi använder enbart kvalitetsprodukter från kända varumärken som till exempel Benders, Huawei, Goodwe och Solitek.

Solenergi

Solenergi

Nu är ditt tak redo att ta vara på solens strålar och omvandla dem till energi! Klimatsmart, rent – solenergi är framtiden!

Vi installerar solpaneler

Är ditt tak 15 år eller yngre?

Vi installerar i regel solceller på pulpet-, sadel- och valmattak som är yngre än 15 år, detta för att solcellernas livslängd inte ska överstiga ditt taks tekniska ålder. Men vi gör alltid en grundlig takkontroll för att se hur lämpat just ditt tak är för en solcellsinstallation.

Kontakta oss gällande solcellsinstallation!

 

Be om offert

Anlita Vesiveks kunniga energikonsulter och takexperter inför installation av solpaneler

Solenergi är framtiden och ett rent och klimatsmart sätt att ta tillvara solens strålar. Höj värdet på fastigheten och sänk elkostnaderna med nytt tak och solpaneler.

Vi på Vesivek hjälper dig gärna med takbyte och installation av solceller, givetvis som en totalentreprenad utan underleverantörer. Går du i solcellstankar? Behöver du byta tak inför en solcellsinstallation? Kontakta oss!

Vesivek installerar solceller

Smidig solpanelsinstallation på tak yngre än 15 år!

Vi erbjuder även totalentreprenad – vi utför solcellsinstallation i samband med din takrenovering utan underentreprenörer.

 

Kostnadsfri takkontroll

Kostnadsfri takkontroll

Låt kontrollera takets skick innan du sätter upp solceller. Solceller håller i ca 25 år, och därför är det viktigt att även taket håller lika länge. Kontakta oss för en kostnadsfri takkontroll om ditt tak är rätt modell för en installation.

Takbyte och installation av solceller

Takbyte och installation av solceller

Våra installatörer har solcellsbehörighet. Vi erbjuder dig därmed en långsiktig helhetslösning.

Garanti och kvalitet ett måste

Garanti och kvalitet ett måste

För oss är kvalitet och hållbarhet av största vikt. Därför genomför vi alltid en grundlig kontroll av ditt tak innan vi utför installationen. Det är viktigt att ditt taks tekniska livslängd inte överstiger solcellernas.

"Det som skiljde Vesivek från andra solcellsinstallatörer var pris, snabbhet och kvalitet"

Solceller för bostadsrättsföreningar

Vi utför takbyten och solcellsinstallationer i bostadsrättsföreningar! Många bostadsrättsföreningar väljer att installera solceller, samtidigt som de byter tak. Vi hjälper dig med övergången till en mer hållbar bostadsrättsförening!

Solceller BRF

Checklista inför solcellsinstallation

Det finns flera viktiga aspekter att beakta i samband med en solcellsinstallation. Låt alltid en av våra takexperter eller energikonsulter hjälpa dig så att din investering i solceller blir så långlivad som möjligt.

 

1. Håller taket?

Håller ditt tak för en solcellsinstallation? Inför en installation måste taket granskas. Om inte taket håller i 25-30 år till, bör byta taket i samband med installationen. Här kan du läsa mer om riskerna med att installera solpaneler på ett gammalt tak.

 

2. Vädersträck

Vilket väderstreck vätter taket mot? Ett tak med sydläge är bäst för installationer av solpaneler. Även väst- och östvända tak fungerar. Du bör även ha en taklutning på 5-50 % för solcellsinstallation.

 

3. Vilken taktyp har du?

Vesivek kan utföra takbyte och solcellsinstallation på ditt tak om du har någon av följande taktyper: pulpettak, sadeltak eller valmat tak. Vi utför endast takbyten på dessa typer av tak.

 

4. Elförbrukning

Hur ser din elanvändning ut på årsbasis? För att avgöra anläggningens storlek är det viktigt att se över elförbrukningen.

 

5. Behövs bygglov?

Kontrollera ifall din kommun kräver byggnadslov för solcellsanläggningen. Oftast krävs inget bygglov, men det finns undantag.

 

6. Får du Grönt avdrag?

För att du ska vara berättigad till Grönt avdrag måste du eller dina föräldrar äga fastigheten. Du måste även ha betalat in motsvarande belopp i skatt. Du hittar info om det i vår artikel Grönt avdrag och på Skatteverkets sida sa

 

7. Jämför offerter

Var mycket noggrann med val av leverantör. Välj en leverantör som granskar taket innan installation. Om ett solcellsföretag inte granskar taket kan installationen bli en väldigt dyr historia.

”Jag blev imponerad av infästningsdetaljerna som Veisvek använder för att inte skada takbeläggningen. Tack vara dem kunde jag behålla min takgaranti.”

Benders Sunlight - Smartaste infästningen på marknaden

I samarbete med Benders Sunlight använder vi deras särskilt anpassade infästningar för panntak. Fördelen med Benders Sunlight är att vi inte behöver göra någon åverkan på ditt tak som vid vanliga infästningar och därmed inte skapa onödiga skador i tätskitet.

Monteringen med Benders Sunlight infästningar innebär:

  • Ingen påverkan på ditt tak som kan leda till skador på tätskiktet
  • Du behåller din takgaranti
  • Snabb, smidig och tät infästning
  • Svenska högkvalitativa produkter

Mer om Benders Sunlight

Varför välja Vesivek för installation av solenergi?

Vesivek utför snabba, effektiva installationer. Vi utför takbytet och solcellsinstallationen som totalentreprenader utan underleverantörer. Våra montörer är utbildade hos oss och allt vårt material kommer från vårt eget lager. Du betalar efter slutförd installation.

  • 30 års garanti på infästning
  • 30 års effektgaranti
  • 25-30 års garanti på solcellspaneler
  • 10 års garanti på växelriktare

Smidig solpanelsinstallation

Ta kontakt så sköter vi resten.

Ta kontakt så sköter vi resten.