Byt tak med Vesivek

Takbyte med leveransgaranti, prisgaranti och 97 % kundnöjdhet

Vi erbjuder leveransgaranti, prisgaranti och kvalitetsgaranti vid byte av tak. I över 30 år har vi fått i uppdrag att byta över 50 000 tak. Vår arbetsmetod gör oss unikt snabba utan att kompromissa med trygghet och kvalitet.

Byta tak - så här går det till

Ett takbyte bör föregås av en takkontroll för att se över takets skick. Besiktningen ger information som behövs för att planera själva takbytet och göra offerten. När offerten är godkänd hittar vi en lämplig tidpunkt för själva takbytet. Ett takbyte med Vesivek tar 2-4 arbetsdagar. När takbytet är klart får du en faktura. Givetvis lämnar vi långa garantier på såväl arbete som material.

Takkontroll av takexpert

Takkontroll av takexpert

Vår takexpert besöker dig för en kostnadsfri besiktning av ditt tak. Du får en ordentlig genomgång där experten undersöker hela konstruktionen, vilket inkluderar beläggning, ventilation och övriga delar av taket. Skador och problem noteras och ligger till grund för vår rekommendation. Våra experter har lång erfarenhet och vet vilka faktorer som ska beaktas, så att du får en korrekt bedömning av ditt tak.

Planering & offert

Planering & offert

Utifrån besiktningen skapar våra experter ett renoveringsförslag. Detta förslag ligger till grund för vår takoffert, som alltid är till fast pris. I vårt förslag ingår allt som behövs för ditt tak: ny beläggning, taksäkerhetsprodukter, takkonstruktion och vattenavrinningssystem. Vårt fasta pris garanterar att du inte får en obehaglig överraskning när fakturan kommer.

Takbytet utförs

Takbytet utförs

När du beställer ditt takbyte kommer vi överens om en lämplig tid för byggstart. Våra takmontörer har med sig allt som behövs för att utföra jobbet. Vi ser också till att arbetet genomförs säkert från början till slut. Efter det att vi bytt taket ser vi till att allt överblivet material transporteras bort och eventuellt avfall återvinns. De allra flesta takbytena utförs på 2–4 arbetsdagar, allt för att du ska få en minimal störning.

Fakturering

Fakturering

Vi fakturerar arbetet när jobbet är utfört. Med våra finansieringslösningar har du möjlighet till delbetalning av ditt nya tak. De delar av jobbet som gäller monteringsarbetet ingår i ROT-avdraget. När vi har bytt taket gör vi en egen kontroll av taket och skickar ut ditt garantibevis.

Exempel på olika utförande av takpannor och takplåt

Har du ett pulpettak, sadeltak eller ett valmat tak? Då är Vesivek det utmärkta valet för dig, oavsett om du väljer takpannor eller takplåt.
Vi utför takbyten på 2-4 dagar. Året om.

Så vet du att det är dags för ett takbyte

Upptäck skador och låt utföra ditt takbyte i tid. Vi har samlat tipsen som du bör ha koll på.

 

Dags för takbyte?

Varför ska du låta Vesivek byta ditt tak?

50 000 takrenoveringar tog oss 30 år. Nordens största företag inom takbyte finns sedan 2016 i Sverige. Vi utför takbyten på 2-4 dagar, året om.

Vi erbjuder gedigna garantier på allt från leverans, pris och kvalitet. Nöjda kunder är det viktigaste kvittot för vårt arbete. Vårt mål är att vara branschens mest rekommendera takläggningsföretag.

Leveransgaranti

Leveransgaranti

Med 50 000 genomförda takrenoveringar har vi erfarenheten som krävs. Alltid totalentreprenad och alla tillstånd och försäkringar. Egen anställd och utbildad personal. En trygg partner för dig som konsument.

 Prisgaranti

Prisgaranti

Vesivek jobbar med fast pris på alla renoveringar – Du betalar först när jobbet är gjort. Alltid skriftliga avtal och offerter. Vi kan erbjuda finansiering i upp till 12 år via välkända banker och kreditbolag.

Kvalitetsgaranti

Kvalitetsgaranti

Kunniga takexperter som är med dig hela vägen. 10 års montagegaranti. Upp till 50 års produktgarantier. Egen produktion av takplåt i en av Europas modernaste fabriker. Betongpannor från Benders.

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

För oss är nöjda kunder det viktigaste kvittot för ett bra utfört arbete. Mer än 1000 omdömen på RECO med ett snittbetyget 4.8/5.0. Målet är att vara branschens mest rekommenderade takrenoveringsföretag.

Byte av tak - Arbete

VIDEO: Vår process gör ditt tak väderskyddat på 1 dag!

Vad säger våra kunder om oss?

Det viktigaste för oss som företag är nöjda kunder. Detta får vi genom att utföra vårt arbete med kvalitét och vi är väldigt stolta att varje år sedan vi drog igång i Sverige blivit ett rekommenderat företag på Reco.se

Vi har 97% i kundnöjdhet, se omdömen från tidigare kunder

-"Det var ingen tveksamhet kring valet!"
- "Jag var helt i chock!"
- "Det gick fort som sjutton"
-”Taket var borta efter 45 minuter”