Byta tak - Såhär går det till

Vi erbjuder leveransgaranti, prisgaranti och kvalitetsgaranti vid byte av tak. Under de senaste 29 åren har vi fått uppdrag att byta över 50 000 tak. Vår arbetsmetod gör oss unikt snabba utan att kompromissa på trygghet och kvalitet.

Takkontroll av takexpert

Takkontroll av takexpert

Vår takexpert besöker dig för en kostnadsfri besiktning av ditt tak. Du får en ordentlig genomgång där experten undersöker hela konstruktionen, vilket inkluderar beläggning, ventilation och övriga delar av taket. Skador och problem noteras och ligger till grund för vår rekommendation. Våra experter har lång erfarenhet och vet vilka faktorer som ska beaktas, så att du får en korrekt bedömning av ditt tak.

Planering & offert

Planering & offert

Utifrån besiktningen skapar våra experter ett renoveringsförslag. Detta förslag ligger till grund för vår takoffert, som alltid är till fast pris. I vårt förslag ingår allt som behövs för ditt tak: ny beläggning, taksäkerhetsprodukter, takkonstruktion och vattenavrinningssystem. Vårt fasta pris garanterar att du inte får en obehaglig överraskning när fakturan kommer.

Takbytet utförs

Takbytet utförs

När du beställer ditt takbyte kommer vi överens om en lämplig tid för byggstart. Våra takmontörer har med sig allt som behövs för att utföra jobbet. Vi ser också till att arbetet genomförs säkert från början till slut. Efter det att vi bytt taket ser vi till att allt överblivet material transporteras bort och eventuellt avfall återvinns. De allra flesta takbytena utförs på 2–4 arbetsdagar, allt för att du ska få en minimal störning.

Fakturering

Fakturering

Vi fakturerar arbetet när jobbet är utfört. Med våra finansieringslösningar har du möjlighet till delbetalning av ditt nya tak. De delar av jobbet som gäller monteringsarbetet ingår i ROT-avdraget. När vi har bytt taket gör vi en egen kontroll av taket och skickar ut ditt garantibevis.

Varför ska du låta Vesivek byta ditt tak?

50 000 takrenoveringar tog oss 29 år, att byta ditt tak tar knappt en vecka. Norden största företag inom takbyte finns sedan 2016 i Sverige

Leveransgaranti

Leveransgaranti

Med 40 000 genomförda takrenoveringar har vi erfarenheten som krävs. Alltid totalentreprenad och alla tillstånd och försäkringar. Egen anställd och utbildad personal. En trygg partner för dig som konsument.

 Prisgaranti

Prisgaranti

Vesivek jobbar med fast pris på alla renoveringar – Du betalar först när jobbet är gjort. Alltid skriftliga avtal och offerter. Vi kan erbjuda finansiering i upp till 12 år via välkända banker och kreditbolag.

Kvalitetsgaranti

Kvalitetsgaranti

Kunniga takexperter som är med dig hela vägen. 10 års montagegaranti. Upp till 50 års produktgarantier. Egen produktion av takplåt i en av Europas modernaste fabriker. Betongpannor från Benders.

98% nöjda kunder

98% nöjda kunder

För oss är nöjda kunder det viktigaste kvittot för ett bra utfört arbete. Mer än 650 omdömen på RECO med ett snittbetyget 4.8/5.0. Målet är att vara branschens mest rekommenderade takrenoveringsföretag.

Byte av tak - Arbete

VIDEO: Vår process gör ditt tak väderskyddat på 1 dag!