Takbyte Brf

Er pålitliga partner för takrenovering i bostadsrättsföreningar

Takrenoveringar är en viktig investering för bostadsrättsföreningar för att bevara husens värde och säkerställa dess långsiktiga hållbarhet.

När är det dags att byta tak i flerbostadshus?

För att vara säker på hur taket på ditt hus mår rekommenderar vi att du låter utföra en takkontroll med hjälp av en takexpert.

 

 

Taket är gammalt

Alla tak har ett bäst före-datum. Normalt håller ett tak 20-40 år, beroende på material och hur väl taket underhållits. Vi rekommenderar starkt att låta undersöka taket efter 30 år.

 

Taket läcker

Om ni märker läckage eller brister på taket är det dags för ett takbyte.

 

För att sänka elkostnader

Nya tak är betydligt mer isolerade än äldre tak. Med andra ord kan ett takbyte resultera i högre komfort och lägre energikostnader.

Varför välja Vesivek som takleverantör?

Vår höga kompetens och långa erfarenhet garanterar en trygg och säker process för takbytet. Vesivek utför kostnadseffektiva takbyten som totalentreprenader. Vi arbetar med fast pris och långa garantier. Allt för maximal trygghet och kundnöjdhet.

Kontakta oss på Vesivek idag!

Kostnadsfri takkontroll

Kostnadsfri takkontroll

Våra takexperter kommer ut till er och utför en kostnadsfri takgranskning för att säkerställa att offerten blir korrekt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad

Vi utför alla takrenoveringar som totalentreprenader – inga mellanhänder, inga underentreprenörer.

Högkvalitativa material

Högkvalitativa material

Vi använder innovativa och pålitliga produkter som är speciellt utformade för att vara hållbara och motståndskraftiga mot extrema väderförhållanden.

Långa garantier

Långa garantier

Vi erbjuder 5 års montagegaranti och upp till 50 års produktgarantier.

Solceller

Solceller

Vi erbjuder helentreprenad med installation av solpaneler i samband med ditt takbyte. Eller om ditt tak är yngre än 15 år.

Minimala störningar

Minimala störningar

Vi är medvetna om att en takrenovering kan påverka boende i huset, och arbetar aktivt för att minimera eventuella störningar.

Vesivek - det självklara valet vid takrenovering

När det kommer till takrenoveringar för bostadsrättsföreningar och flerbostadshus är Vesivek en pålitlig och erfaren partner. Med vår expertis och högkvalitativa taklösningar har vi byggt upp ett gott rykte inom branschen.

Våra team av experter arbetar nära föreningen för att förstå kraven och utmaningarna och skapa en plan som är anpassad efter husets unika egenskaper. Oavsett om det handlar om ett liten eller stor brf, har Vesivek den erfarenhet och kompetens som krävs för att genomföra en framgångsrik takrenovering.

Boka takkontroll

Ta hjälp av takexpert för takkontroll av din Brf

Det finns flera anledningar till att en Brf bör se över taket. Ett läckande eller skadat tak kan leda till stora efterföljande kostnader. Takets skick och eventuella skador är inte alltid lätt att se med blotta ögat. Därför rekommenderar vi alltid att du tar hjälp av en takexpert för att utföra takkontrollen. Vår takkontroll är dessutom helt kostnadsfri, vilket gör det självklart att låta utföra en sådan.

Vilken typ av tak renoverar Vesivek?

 

Taktyp

Taktyp

Vi utför takbyten på pulpet-, sadel eller valmat tak. Vårt unika koncept går inte att använda på mansardtak eller platta tak.

Typ av hus

Typ av hus

Vi jobbar med brf:er och flerbostadshus med en maximalhöjd om fyra våningsplan, radhus, parhus, samfälligheter och företag.

Område

Område

Vi utför takbyten för bostadsrättsföreningar och flerbostadshus i Mälardalen och Stockholm. Ta kontakt för offert!

Vi installerar även solpaneler

Vi utför takbyten och solcellsinstallationer i bostadsrättsföreningar. Bor du i ett flerbostadshus, i radhus eller parhus och är nyfiken på att installera solpanel?

Vi byter ditt tak och installerar samtidigt solceller.

Läs mer om vad du bör tänka för inför en solcellsinstallation här.

Solceller BRF

Privatrådgivning med vår takexpert på bostadsrätter

Lars Eriksson

Lars Eriksson

Takexpert bostadsrätter

Uppsala, Stockholm och Västerås

010-146 71 78
lars.eriksson@vesivek.se

Boka en 15-minuters kostnadsfri rådgivning idag!

 

Peter Enbom

Peter Enbom

Takexpert bostadsrätter

Södermanland

010-146 71 78
peter.enbom@vesivek.se

Boka en 15-minuters kostnadsfri rådgivning idag!

 

Takbyte i BRF Ling i Uppsala

Renovering av ca 13 500 kvm takyta 2022-2023

Klicka för att se film om kundcase av HSB BRF Ling

 

kostnad byta tak
Vesivek område

Din takläggare i Mälardalen och Södermanland

Vårt unika koncept och våra hållbarhetspolicy kräver en viss närhet till våra depåer i Bålsta, Uppsala och Flen. I dagsläget utför vi takrenoveringar i hela Mälardalen och Södermanland.