När är det dags att byta tak?

Funderar du över hur ditt tak mår? Då kan vi berätta att du inte är ensam.

Studier visar att 58 % av villaägare funderar över hur taket på deras hus mår i upp till 5 år innan taket kontrolleras och åtgärdas. När du bokar en kostnadsfri takkontroll med våra takexperter får du en grundlig genomgång av ditt tak.

Vi identifierar eventuella risker och du får en skriftlig konditionsrapport.

Kostnadsfri takkontroll med Vesivek

Vesivek har över 30 års erfarenhet av tak och takrenoveringar, och nu har vi lanserat en ny modell av takkontroll som vi kallar VårtTak™. När du bokar en fri takkontroll med Vesivek får du en omfattande genomgång av ditt tak, där vi kontrollerar takets riskområden och ger dig en skriftlig konditionsrapport med tydliga bilder och beskrivningar – allt för att du skall få en utförlig bild av hur ditt tak mår.

Både kontrollen och rapporten är helt kostnadsfria och förutsätter inga åtaganden från din sida. Vid behov får du ett åtgärdsförslag och en offert.

Så går en takkontroll till

Vi utför takkontroll enligt vår egenutvecklade modell VårtTak™.

Kontroll av riskområden

Kontroll av riskområden

Vesiveks takexpert kontrollerar takytor och konstruktionsdelar, taksäkerhet och vattenavrinningssystem.  Även genomföringar och ventilation kontrolleras.

Kostnadsfri skriftlig konditionsrapport

Kostnadsfri skriftlig konditionsrapport

Vår takexpert tar fram en skriftlig VårtTak™-rapport med bilder och kommentarer. Vid behov får du även ett åtgärdsförslag och en offert.

Tryggare med VårtTak™

Tryggare med VårtTak™

Vi genomförde 10 000 takkontroller under 2018.  I 41 % av fallen var taket i ett helt och bra skick, och inga åtgärder krävdes.

Vad kostar ett takbyte?

Vad kostar det egentligen att byta tak och vad påverkar priset? Här hittar du all info du behöver om vad som påverkar priset för ett takbyte. Vi jobbar med fasta priser och allting faktureras efter färdigställt arbete.

Kostnad takbyte

VIDEO: Vesivek VårtTak-Takkontroll

Ta första steget mot sinnesro genom att ringa Taklinjen