När är det dags att byta tak?

Funderar du över hur ditt tak mår? Då kan vi berätta att du inte är ensam. Studier visar att 58 % av villaägare funderar över hur taket på deras hus mår i upp till 5 år innan taket kontrolleras och åtgärdas.

Vesivek har över 28 års erfarenhet av tak och takrenoveringar, och nu har vi lanserat en ny modell av takkontroll som vi kallar VårtTak™. När du bokar en fri takkontroll med Vesivek får du en omfattande genomgång av ditt tak, där vi kontrollerar takets riskområden och ger dig en skriftlig konditionsrapport med tydliga bilder och beskrivningar – allt för att du skall få en utförlig bild av hur ditt tak mår.

Både kontrollen och rapporten är helt kostnadsfria och förutsätter inga åtaganden från din sida. Vid behov får du ett åtgärdsförslag och en offert.

Kontroll av riskområden

Kontroll av riskområden

Vesiveks takexpert kontrollerar takytor och konstruktionsdelar, taksäkerhet och vattenavrinningssystem.  Även genomföringar och ventilation kontrolleras.

Kostnadsfri skriftlig konditionsrapport

Kostnadsfri skriftlig konditionsrapport

Vår takexpert tar fram en skriftlig VårtTak™-rapport med bilder och kommentarer. Vid behov får du även ett åtgärdsförslag och en offert.

Tryggare med VårtTak™

Tryggare med VårtTak™

Vi genomförde 10 000 takkontroller under 2018.  I 41 % av fallen var taket i ett helt och bra skick, och inga åtgärder krävdes.

VIDEO: Vesivek VårtTak-Takkontroll

Ta första steget mot sinnesro genom att ringa Taklinjen