- "Proffsigt bemötande gjorde valet av takläggare lätt"

Camilla fick en grundlig genomgång av sitt tak med genomtänkta rekommendationer från Vesivek. Detta i kombination med ett otroligt fint bemötande från säljaren avgjorde saken. En kall vintermorgon satte de upp ställningarna och samma kväll kom Camilla hem till ett renoverat tak och en välstädad gård.

– Jag är så glad, lättad och nöjd!

Paret hade precis börjat fundera på att se över sitt tak då Camillas man blev allvarligt sjuk. Taket, på huset de själva byggde för 40 år sedan, la hennes man och svärfar. Nu behövde Camilla ta hjälp. Camilla tackade därför ja till en kostnadsfri konditionsgranskning av Vesivek, som precis utfört takarbeten hos hennes nöjda grannar och därefter gick det fort.

Bemötandet ingav stort förtroende för Vesivek som takläggare

Det absolut avgörande för Camillas val av Vesivek var bemötandet från säljaren, som hon beskriver som ”helt otroligt”. Efter en noggrann undersökning fick Camilla veta att taket var i gott skick för sin ålder men att det var hög tid för ny takduk och att det var sprickor på pannorna. Vilket hon skulle behöva åtgärda.

Camilla fick en tydlig beskrivning av vilka åtgärder som Vesivek rekommenderade, och fick en detaljerad dokumentation i sin hand för att kunna fundera och kanske jämföra med andra firmor.

– Jag kände dock omedelbart förtroende för Vesivek och accepterade offerten, något jag definitivt inte ångrar.

Camilla framför sitt vita his med det nya taket

Ett välgjort takbyte på en dag, är det möjligt? Absolut!

Med sitt ganska plötsligt ensamma huvudansvar för ett älskat hus värderar Camilla tryggheten i vetskapen om att taket nu är helt och kommer att hålla i många år framöver. Att få ett nytt tak på en dag som Vesivek utlovat trodde Camilla inte heller var möjligt.

– Utöver att få ett välgjort takarbete utfört på bara en dag slapp jag ha ställningar uppe i flera veckor. Alternativet hade varit att försöka göra det själva genom att ta hjälp av barn och släktingar. Något som hade blivit ett arbetsamt och långdraget projekt. Med Vesivek gick det snabbt och smidigt och med ett perfekt slutresultat.

Efter halva dagen var takduken lagd och gården perfekt städad

Camilla beskriver målande hur hon kom hem över lunch dagen då takarbetet inletts för att titta till sin hund och då var pannorna redan nedplockade.
– När jag sedan kom hem efter jobbet så var arbetet klart: en ny takduk var lagd och taket hade fått en ny luftspalt samt helt nya pannor. Allt utom plåtarbetet var utfört och på vinden såg det fint ut och gården var perfekt städad.

Nära och tydlig kommunikation gör att en takrenovering med VESIVEK känns trygg

I nästa steg utförde de plåtarbetet. Även då var det kallt och isigt vilket gjorde att plåtslagaren missade en huv till fläkten.
– Men det var inga problem, detta var åtgärdat bara ett par dagar efter att jag påtalade det. Eftersom takarbetet utfördes vintertid så kunde inte heller vindskivorna målas. Det tog jag hand om på våren när temperaturen var mer gynnsam.

Bra kontakt med alla i teamet, från säljare till takläggare

Kommunikationen med Vesivek under hela processen ger hon högsta betyg:

– Så fort en fråga uppkom ringde säljaren mig. Hon var också på plats och tittade till så att allt flöt på. Takläggarna var trevliga killar och det var lätt att få kontakt med alla i teamet.

Vesivek rekommenderas för dig som söker en pålitlig aktör i takbranschen

Camilla är idag trygg i sitt hus och känner stor lättad över att inte behöva bekymra sig för sitt tak.
– Jag har ett jättefint tak och jag får ofta frågan om vilken firma jag anlitat. Tveklöst rekommenderar jag Vesivek till alla som, precis som jag, oroar sig för skicket på sitt tak och söker en pålitlig och seriös takläggare.

Här kan du läsa mer om vad som kan vara bra att tänka på vid val av takläggare!

 

 

KONTAKTA OSS FÖR EN FRI TAKKONTROLL