Effektiva integrerade solceller med Solarstone

Tillsammans med Europas främsta tillverkare av byggnadsintegrerade solceller erbjuder vi enastående helhetslösningar för både energiproduktion och takrenovering.

 

Solarstone®

 

Banbrytande teknik för integrerade solceller

Solarstones solceller bygger på en ny teknik som skiljer sig från traditionella integrerade solceller. Med Solarstone omvandlas hela taket till en yta av producerande solceller vilket möjliggör betydligt ökad elproduktion. Utöver den effektiviserande tekniken är Solarstones paneler en estetiskt tilltalande lösning som sömlöst smälter in i ditt tak.

Solar Full Roof™ gör hela takytan energiproducerande

Solar Full Roof™ avancerade lösningar gör att de säkert kan installeras från takfot till taknock. Detta till skillnad från traditionella integrerade solceller, som inte kan installeras för nära takets kanter för att de inte är robusta nog att stå emot de vindbelastningar som uppstår där.

Med Solar Full Roof™ blir hela din takyta energiproducerande.

Mer om Solar Full Roof™

Varför välja Solarstone som din lösning för solcellsinstallation?

 

Högeffektiva och prisvärda integrerade solpaneler

Med Solar Full Roof™ får du mer för pengarna än vid andra typiska integrerade lösningar då hela ditt tak blir en elproducerande yta. Dessutom går installationen snabbare än en installation av vanliga solceller.

 

Lång hållbarhet och livslängd

Solarstones patenterade Click-On® aluminiumram omvandlar solpaneler till takmaterial, vilka är robusta nog att stå emot alla väderförhållanden. Dess lätta vikt minskar också belastningen på takstrukturen.

 

Smidig och snabb solcellsinstallation

Installationen är enkel och går snabbt. Den utförs av kvalificerade installatörer med ett effektivt arbetssätt som påverkar dig som boende i minsta möjliga mån.

 

Sänkt koldioxidavtryck

Solar Full Roof™ design bidrar till minskad materialanvändning under byggprocessen. I kombination med den gröna el ditt nya tak kommer att producera sänks ditt koldioxidavtryck avsevärt.

 

Solceller höjer värdet på ditt hus

En solcellinstallation ökar hemmets värde med i genomsnitt 250 000kr. Med Solar Full Roof™ kan du förvänta dig detsamma och ännu mer på grund av att hela ditt tak utnyttjas för elproduktion.

”Solarstones integrerade solceller är högeffektiva och producerar upp till 200 watt/kvm. Fördelen med att göra hela taket till solceller är att den producerande ytan blir betydligt större och kan generera mer el”.

 

/ Jani Jylhä, VD Vesivek

Solarstone är takinvesteringen för framtiden

Solarstones lösningar är banbrytande och ersätter traditionella material som tegel, metall och konventionella solpaneler. De skapar ett nytt sätt att se på våra tak. Helt enkelt, en takinvestering för framtiden!

Solarstone®

  • Högeffektiva
  • Prisvärda
  • Hållbara
  • Lättviktiga

Vi berättar gärna mer om Solarstone!