Takläggning i Västerås

Välkommen till Vesivek, din takläggare i Västerås. Ska du lägga ett nytt tak på din bostad? Eller misstänker du att ditt tak är i behov av en ny takläggning?

Vi finns här för att hjälpa dig! Vi har många års erfarenhet och kan erbjuda takläggning i Västerås där allt ingår. Allt börjar med ett samtal. Våra takexperter besöker dig och besiktar ditt tak och sedan får du alltid en helt vattentät offert där inget tillkommer.

Vår unika arbetsmetod när arbetet utförs säkerställer ett tak av allra högsta kvalitet, och det är på plats snabbt och effektivt. De lokala monteringsteamen ser till att alla tak är kompletta och att du som kund är nöjd innan de lämnar platsen.

Gör som över 30 000 andra nöjda kunder, kontakta oss redan idag. Våra takexperter står redo att ta emot ditt samtal och jobbar dagligen i Västerås.

Använd taklinjen för att få kontakt med en av våra takexperter redan idag. Taklinjen är öppen alla vardagar mellan 08:00 – 18:00.

Varför ska du välja Vesivek? Hur går det till?
Takrenovering & Takläggning I Västerås – Renovera Taket Pris/Kostnad | Vesivek
 

Svensk takläggning av hög kvalitet

All vår takplåt tillverkas utan mellanhänder i vår egen fabrik. Vi använder oss av SSAB:s MattaNova stål som ger plåtar med svårslagen reptålighet. Den egna produktionen gör också att vi kan hålla nere både pris och leveranstider samt att vi har en bättre kvalitetskontroll.

Våra takpannor kommer Från Benders. Ett svenskt familjeföretag som under lång tid levererat takpannor och takprodukter av mycket hög kvalitet.

 

Betalning efter utförd takläggning

Hos oss får du alltid ett fast pris innan uppdraget påbörjas. Vi ger dig alltid ett skriftligt avtal. Våra takexperter hjälper dig planera och hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för din takläggning. Självklart ordnar vi med smidig finansiering om du så önskar i samarbete med Ecster.

Inga förskottsbetalningar – Betala när jobbet är klart!

 

Takläggning via oss = Lång garanti

Vi ger alltid 10 års garanti på våra monteringsarbeten. Dessutom får du också upp till 30 års materialgaranti. Vår garantipraxis är glasklar och innehåller inga otydligheter. Skulle du mot förmodan få ett problem med ditt nya tak, kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt problem. Självklart och enkelt.

Takrenovering & Takläggning I Västerås – Renovera Taket Pris/Kostnad | Vesivek
 

Besiktning av takexpert

Vår takexpert besöker dig för en kostnadsfri besiktning av ditt nuvarande tak. Du får en ordentlig genomgång där experten undersöker hela konstruktionen vilket inkluderar både beläggning, ventilation och övriga delar av taket.

Efter detta får du en professionellt skapad offert på din takläggning.

 

Takläggningen utförs

När du beställer din takläggning kommer vi överens om lämplig tid för byggstart. När vårt renoveringsteam kommer har det med sig allt som behövs för att utföra jobbet och vi ser också till att arbetet genomförs säkert under hela projektet. Efter utfört arbete ser vi till att allt överblivet material transporteras bort och eventuellt avfall återvinns.

 

Fakturering av takläggningen

Vi fakturerar arbetet först då jobbet är utfört. Du har möjlighet att via våra finansieringslösningar ordna avbetalning av ditt nya tak. De delar av jobbet som rör monteringsarbetet ingår i ROT-avdraget. När jobbet är utför gör vi en egen kontroll och skickar ut ditt garantibevis.

Boka kostnadsfri besiktning av ditt tak idag