Takläggning i Bålsta

Som Nordens största takläggningsfirma kan vi på Vesivek erbjuda dig ett nytt tak i Bålsta till konkurrenskraftiga priser. Med vår unika process får du inte bara taket bytt snabbt. Du får dessutom ett tak av hög kvalitet oavsett om du väljer plåt eller takpannor.

Vill du få ditt tak besiktigat, och få en ärlig bedömning på takets skick, är det bara att kontakta våra takexperter. Du får direkt feedback vid första mötet och sedan en offert där slutpriset är klart redan från början. Inget tillkommer!

Vi står för varje detalj när vi utför takläggning i Bålsta och garanterar ett vattentätt helhetspaket med allt monterat och klart. Är du i behov av takläggning i Bålsta eller vill du få en kostnadsfri offert? Kontakta oss redan idag. Våra takexperter står redo att ta emot ditt samtal och då vårt huvudkontor ligger i Bålsta är vi aldrig långt borta.

Använd taklinjen för att få kontakt med en av våra takexperter redan idag. Taklinjen är öppen alla vardagar mellan 08:00 – 18:00.

Varför ska du välja Vesivek? Hur går det till?
Takrenovering & Takläggning I Bålsta | Vesivek
 

Svensk takläggning av hög kvalitet

All vår takplåt tillverkas utan mellanhänder i vår egen fabrik. Vi använder oss av SSAB:s MattaNova stål som ger plåtar med svårslagen reptålighet. Den egna produktionen gör också att vi kan hålla nere både pris och leveranstider samt att vi har en bättre kvalitetskontroll.

Våra takpannor kommer Från Benders. Ett svenskt familjeföretag som under lång tid levererat takpannor och takprodukter av mycket hög kvalitet.

 

Betalning efter utförd takläggning

Hos oss får du alltid ett fast pris innan uppdraget påbörjas. Vi ger dig alltid ett skriftligt avtal. Våra takexperter hjälper dig planera och hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för din takläggning. Självklart ordnar vi med smidig finansiering om du så önskar i samarbete med Ecster.

Inga förskottsbetalningar – Betala när jobbet är klart!

 

Takläggning via oss = Lång garanti

Vi ger alltid 10 års garanti på våra monteringsarbeten. Dessutom får du också upp till 30 års materialgaranti. Vår garantipraxis är glasklar och innehåller inga otydligheter. Skulle du mot förmodan få ett problem med ditt nya tak, kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt problem. Självklart och enkelt.

Takrenovering & Takläggning I Bålsta | Vesivek
 

Besiktning av takexpert

Vår takexpert besöker dig för en kostnadsfri besiktning av ditt nuvarande tak. Du får en ordentlig genomgång där experten undersöker hela konstruktionen vilket inkluderar både beläggning, ventilation och övriga delar av taket.

Efter detta får du en professionellt skapad offert på din takläggning.

 

Takläggningen utförs

När du beställer din takläggning kommer vi överens om lämplig tid för byggstart. När vårt renoveringsteam kommer har det med sig allt som behövs för att utföra jobbet och vi ser också till att arbetet genomförs säkert under hela projektet. Efter utfört arbete ser vi till att allt överblivet material transporteras bort och eventuellt avfall återvinns.

 

Fakturering av takläggningen

Vi fakturerar arbetet först då jobbet är utfört. Du har möjlighet att via våra finansieringslösningar ordna avbetalning av ditt nya tak. De delar av jobbet som rör monteringsarbetet ingår i ROT-avdraget. När jobbet är utför gör vi en egen kontroll och skickar ut ditt garantibevis.

Boka kostnadsfri besiktning av ditt tak