Takläggning i Stockholm

Vesivek är din takläggare i Stockholm! Med vår expertis och vår unika arbetsgång får du alltid bästa möjliga resultat. Vi utför takläggningar året runt och bara i år kommer över 5 000 kunder att få uppleva hur mycket snabbhet, kvalitet och effektivitet kan betyda.

Med personlig service och kundanpassade lösningar är vi det självklara valen när det kommer till takläggning i Stockholm. Ett nytt tak i Stockholm från oss innebär en helhetslösning. Våra egna lokala monteringsteam ombesörjer allt från underlagsarbete till sista skruven i våra taksäkerhetsprodukter från vår egna produktion.

Kontakta oss redan idag för en vattentät offert! Att få professionell takläggning i Stockholm ska vara smidigt och tryggt och med oss får du alltid en ärlig bedömning av ditt taks skick och en offert där inget mer tillkommer! Använd taklinjen för att få kontakt med en av våra takexperter redan idag. Taklinjen är öppen alla vardagar mellan 08:00 – 18:00.

Varför ska du välja Vesivek? Hur går det till?
Takrenovering & Takläggning I Stockholm -Renovera Taket Pris/Kostnad | Vesivek
 

Svensk takläggning av hög kvalitet

All vår takplåt tillverkas utan mellanhänder i vår egen fabrik. Vi använder oss av SSAB:s MattaNova stål som ger plåtar med svårslagen reptålighet. Den egna produktionen gör också att vi kan hålla nere både pris och leveranstider samt att vi har en bättre kvalitetskontroll.

Våra takpannor kommer Från Benders. Ett svenskt familjeföretag som under lång tid levererat takpannor och takprodukter av mycket hög kvalitet.

 

Betalning efter utförd takläggning

Hos oss får du alltid ett fast pris innan uppdraget påbörjas. Vi ger dig alltid ett skriftligt avtal. Våra takexperter hjälper dig planera och hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för din takläggning. Självklart ordnar vi med smidig finansiering om du så önskar i samarbete med Ecster.

Inga förskottsbetalningar – Betala när jobbet är klart!

 

Takläggning via oss = Lång garanti

Vi ger alltid 10 års garanti på våra monteringsarbeten. Dessutom får du också upp till 30 års materialgaranti. Vår garantipraxis är glasklar och innehåller inga otydligheter. Skulle du mot förmodan få ett problem med ditt nya tak, kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt problem. Självklart och enkelt.

Takrenovering & Takläggning I Stockholm -Renovera Taket Pris/Kostnad | Vesivek
 

Besiktning av takexpert

Vår takexpert besöker dig för en kostnadsfri besiktning av ditt nuvarande tak. Du får en ordentlig genomgång där experten undersöker hela konstruktionen vilket inkluderar både beläggning, ventilation och övriga delar av taket.

Efter detta får du en professionellt skapad offert på din takläggning.

 

Takläggningen utförs

När du beställer din takläggning kommer vi överens om lämplig tid för byggstart. När vårt renoveringsteam kommer har det med sig allt som behövs för att utföra jobbet och vi ser också till att arbetet genomförs säkert under hela projektet. Efter utfört arbete ser vi till att allt överblivet material transporteras bort och eventuellt avfall återvinns.

 

Fakturering av takläggningen

Vi fakturerar arbetet först då jobbet är utfört. Du har möjlighet att via våra finansieringslösningar ordna avbetalning av ditt nya tak. De delar av jobbet som rör monteringsarbetet ingår i ROT-avdraget. När jobbet är utför gör vi en egen kontroll och skickar ut ditt garantibevis.

Boka kostnadsfri besiktning av ditt tak