Så går ett takbyte till

Genom att anlita oss får du en garanti att ditt takbyte blir utfört med trygghet & kvalitet. Vi har senaste 25 åren byt över 30 000 tak och genom vår arbetsmodell gör oss unikt snabba.

 

Besiktning av takexpert

Vår takexpert besöker dig för en kostnadsfri besiktning av ditt nuvarande tak. Du får en ordentlig genomgång där experten undersöker hela konstruktionen vilket inkluderar både beläggning, ventilation och övriga delar av taket. Eventuella skador och problem noteras och ligger till grund för rekommendationer för till tak. Alla våra experter har lång erfarenhet och vet vilka faktorer som ska beaktas så att du som kund får en korrekt bedömning av skicket på ditt tak.

 

Planering & offert

Utifrån besiktningen skapar våra takexperter ett renoveringsförslag. Detta förslag ligger sedan till grund för ett vår offert, som alltid är till fast pris. I vårt förslag inkluderar vi allt som kommer att behövas för ditt tak; ny beläggning, taksäkerhetsprodukter, takkonstruktion och vattenavrinningssystem. Vårt fasta pris garanterar att du inte får en obehaglig överraskning när fakturan kommer.

 

Takbytet utförs

När du beställer din takrenovering kommer vi överens om lämplig tid för byggstart. När vårt renoveringsteam kommer har det med sig allt som behövs för att utföra jobbet och vi ser också till att arbetet genomförs säkert under hela projektet. Efter utfört arbete ser vi till att allt överblivet material transporteras bort och eventuellt avfall återvinns. De allra flesta renoveringarna utförs på 2-4 arbetsdagar, allt för att du som kund ska få en minimal störning.

 

Fakturering

Vi fakturerar arbetet först då jobbet är utfört. Du har möjlighet att via våra finansieringslösningar ordna avbetalning av ditt nya tak. De delar av jobbet som rör monteringsarbetet ingår i ROT-avdraget. När jobbet är utför gör vi en egen kontroll och skickar ut ditt garantibevis.

Varför ska du välja Vesivek för ditt takbyte?

30 000 takrenoveringar tog oss 20 år, ditt nya tak tar knappt en vecka. Norden största företag inom takbyte finns sedan 2016 i Sverige

 

Leveransgaranti

30 000 takrenoveringar tog oss 20 år, ditt nya tak tar knappt en vecka. Norden största företag inom takrenovering finns sedan 2016 i Sverige

 

Prisgaranti

Fast handslag, fast pris – och du betalar först när jobbet är gjort. Skriftliga & tydliga avtal. Flexibel finansiering i upp till 10 år.

 

Kvalitetsgaranti

Kunniga takexperter som är med dig hela vägen. 10 års monteringsgaranti. Upp till 30 års materialgaranti. Egen produktion i norra Europas modernaste tillverkningslinje. Betongpannor från Benders.

 

98% nöjda kunder

Det viktigaste för oss som företag är nöjda kunder. Och det är något vi lyckas med. Sedan starten i Sverige har vi fått in över 90 recensioner med snittbetyget 4.8/5.0. Detta gör oss väldigt stolta.

Vår process gör ditt tak väderskyddat på 1 dag!