Så går ett takbyte till

Vi erbjuder leveransgaranti, prisgaranti och kvalitetsgaranti på våra takrenoveringar. Under de senaste 25 åren har vi lagt om över 36 000 tak. Vår arbetsmetod gör oss unikt snabba utan att kompromissa på trygghet och kvalitet.

 

Takkontroll av takexpert

Vår takexpert besöker dig för en kostnadsfri besiktning av ditt tak. Du får en ordentlig genomgång där experten undersöker hela konstruktionen, vilket inkluderar beläggning, ventilation och övriga delar av taket. Skador och problem noteras och ligger till grund för vår rekommendation. Våra experter har lång erfarenhet och vet vilka faktorer som ska beaktas, så att du får en korrekt bedömning av ditt tak.

 

Planering & offert

Utifrån besiktningen skapar våra experter ett renoveringsförslag. Detta förslag ligger till grund för vår takoffert, som alltid är till fast pris. I vårt förslag ingår allt som behövs för ditt tak: ny beläggning, taksäkerhetsprodukter, takkonstruktion och vattenavrinningssystem. Vårt fasta pris garanterar att du inte får en obehaglig överraskning när fakturan kommer.

 

Takbytet utförs

När du beställer din takrenovering kommer vi överens om en lämplig tid för byggstart. Våra takmontörer har med sig allt som behövs för att utföra jobbet. Vi ser också till att arbetet genomförs säkert från början till slut. Efter takbytet ser vi till att allt överblivet material transporteras bort och eventuellt avfall återvinns. De allra flesta takläggningarna utförs på 2–4 arbetsdagar, allt för att du ska få en minimal störning.

 

Fakturering

Vi fakturerar arbetet när jobbet är utfört. Med våra finansieringslösningar har du möjlighet till delbetalning av ditt nya tak. De delar av jobbet som gäller monteringsarbetet ingår i ROT-avdraget. När takläggningen är utförd gör vi en egen kontroll av taket och skickar ut ditt garantibevis.

Delbetala ditt tak på 24 månader

Vi renoverar tak som vanligt – och jobbet sker utifrån !

Visning och försäljning genom våra takexperter genomförs just nu utomhus.

Vi tar riskerna med smitta på stort allvar och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har interna rutiner gällande COVID-19 för att vår personal som kommer till jobbet är friska.

Läs mer om erbjudande om delbetalning här

Varför ska du välja Vesivek för ditt takbyte?

37 000 takrenoveringar tog oss 27 år, ditt nya tak tar knappt en vecka. Norden största företag inom takbyte finns sedan 2016 i Sverige

 

Leveransgaranti

37 000 takrenoveringar tog oss 27 år, ditt nya tak tar knappt en vecka. Norden största företag inom takrenovering finns sedan 2016 i Sverige

 

Prisgaranti

Fast handslag, fast pris – och du betalar först när jobbet är gjort. Skriftliga & tydliga avtal. Flexibel finansiering i upp till 10 år.

 

Kvalitetsgaranti

Kunniga takexperter som är med dig hela vägen. 10 års monteringsgaranti. Upp till 30 års materialgaranti. Egen produktion i norra Europas modernaste tillverkningslinje. Betongpannor från Benders.

 

98% nöjda kunder

Det viktigaste för oss som företag är nöjda kunder. Och det är något vi lyckas med. Sedan starten i Sverige har vi fått in över 300 recensioner med snittbetyget 4.8/5.0. Detta gör oss väldigt stolta.

Vår process gör ditt tak väderskyddat på 1 dag!