Takläggning och takrenovering i Uppsala

Vesivek är störst i Norden inom takläggning och takrenovering, därför kan du tryggt anlita oss som takläggare när du befinner dig i eller kring Uppsala. Vi hjälper dig med läckande, skadat eller slitet tak – eller om du bara är ute efter att uppgradera till ett snyggare tak. Tack vare vår unika arbetsprocess är ditt tak väderskyddat på en dag. Ditt nya tak är på plats inom en vecka oavsett om du väljer plåttak eller takpannor.

Är det dags att renovera taket?

Många villaägare funderar över hur deras tak på huset egentligen mår. Bor du i Uppsala och oroar dig för ditt tak? Kontakta Vesivek! Vi är Nordens största takrenoveringsföretag och renoverar och byter flera tusen tak året om.

Boka en kostnadsfri takkontroll med Vesivek. Vi gör en grundlig genomgång av ditt tak och vid behov får du en offert med fast pris med förslag på åtgärder. Tackar du ja till offerten kommer vi överens om vilken dag våra takläggare och montörer ska komma till dig. Vi arbetar snabbt och professionellt och lämnar alltid leveransgaranti, prisgaranti och kvalitetsgaranti på arbetet.

Personlig service och kundanpassade lösningar

Välkommen att kontakta vår Taklinje. Den är öppen varje vardag och där når du våra takexperter som hjälper dig med alla dina frågor och funderingar om ditt tak. Välkommen till Vesivek – din totalentreprenad för takläggningar och takrenoveringar!

Därför ska du välja Vesivek Mer om våra garantier
Takläggare i Uppsala - Takläggning med garanti | Vesivek.se
 

Svensk takläggning av högsta kvalitet

När vi lägger ditt tak får du takplåt som tillverkats i vår egen fabrik utan mellanhänder. Vi använder SSAB:s MattaNova stål som ger dig plåtar med svårslagen reptålighet och maximal kvalitet. Och eftersom vi själva håller i produktionen kan vi hålla nere priser, leveranstider och dessutom har vi bättre kontroll på kvaliteten. Våra takpannor kommer från Benders som är ett svenskt familjeföretag som har producerat takpannor av hög kvalitet i nästan 80 år.

 

Fast pris och långa garantier utan konstigheter

Hos oss får du alltid ett fast pris och skriftligt avtal innan uppdraget påbörjas. Våra takexperter hjälper dig planera och hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för din takläggning. Självklart ordnar vi med smidig finansiering om du så önskar. Vi ger alltid garanti på både material och montering. Vår garantipraxis är glasklar och innehåller inga otydligheter. Skulle du mot förmodan få ett problem med ditt nya tak, kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt problem.

 

Du får ett helhetspaket när vi lägger ditt nya tak

Vi står för alla detaljer när vi lägger ditt nya tak och du får ett garanterat vattentätt helhetspaket med allt monterat och klart. När vi utför takläggning i Uppsala län så är det våra anställda som genomför arbetet. Vi använder inte underleverantörer till våra takjobb. Våra anställda har alltid rätt utbildning och vidareutbildar sig kontinuerligt. Detta innebär att du får ett nytt tak av hög kvalitet som är monterat av proffs.

Takläggare i Uppsala - Takläggning med garanti | Vesivek.se
 

Prisgaranti

Som kund hos oss får du alltid ett fast pris med skriftliga och kompletta avtal. Du betalar först när jobbet är gjort, och vårt fasta pris garanterar att du inte får en obehaglig överraskning när fakturan kommer. Som kund hos oss har du också möjlighet att ordna avbetalning av ditt nya tak via våra finansieringslösningar.

 

Leveransgaranti

Ditt nya tak är klart på en vecka tack vare vårt högeffektiva installationsförfarande och vårt unika kranbilskoncept samt välplanerad logistik. Vi har genomfört över 50 000 takrenoveringar under de senaste 29 åren, så vi vet vad vi håller på med.

 

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder alltid 10 års monteringsgaranti och upp till 50 års materialgarantier på våra takrenoveringar. Vi använder endast typgodkända och CE-märkta produkter, så att du kan känna dig trygg med ditt nya tak.

 

Miljögaranti

Vi återvinner allt byggavfall och ser till att takrenoveringen har en minimal åverkan på din tomt. Vi har med allt vi behöver när vi kommer och tar med allt när vi åker hem.

Rekommenderad takläggare hos reco.se

Det viktigaste för oss som företag är nöjda kunder. Och det är något som vi har lyckats med.

Sedan starten i Sverige har vi fått över 900 recensioner med snittbetyget 4.8/5.0 på reco.se. Detta är vi såklart väldigt stolta över, och vi vill göra dig minst lika nöjd när du väljer oss på Vesivek för din takläggning!

Så här säger några av våra kunder:

- "Jag var helt i chock!"
-"Det blev en perfekt helhetslösning!"
-"Det var ingen tveksamhet kring valet!"
-"Det var priset som avgjorde!"

Så här går det till när Vesivek lägger ditt tak

Steg 1: Vår takexpert kontrollerar ditt tak

Steg 1: Vår takexpert kontrollerar ditt tak

Vi kommer hem till dig för en kostnadsfri kontroll av ditt tak. Tillsammans med vår takexpert får du en grundläggande genomgång av skicket på ditt nuvarande tak. Vår takexpert undersöker hela konstruktionen i ditt tak, vilket inkluderar beläggning, ventilation och övriga delar av ditt tak.

Steg 2: Vi sammanställer en rapport och offert

Steg 2: Vi sammanställer en rapport och offert

Du får en skriftlig takrapport med bilder och kommentarer. Vid behov får du också ett åtgärdsförslag och en offert, som alltid är till fast pris. I vårt förslag ingår allt som behövs för ditt tak: ny beläggning, taksäkerhetsprodukter, takkonstruktion och vattenavrinningssystem.

Steg 3: Våra montörer utför takläggningen

Steg 3: Våra montörer utför takläggningen

När du beställer din takrenovering kommer vi överens om när vi ska börja jobba med ditt tak. Våra lokala montörer har med sig allt som behövs för att utföra jobbet. Vi ser också till att arbetet utförs säkert. När ditt nya tak är på plats tar vi med oss allt överblivet material och ser till att avfall återvinns.

Steg 4: Vi kontrollerar taket och skickar faktura

Steg 4: Vi kontrollerar taket och skickar faktura

När jobbet är utfört kontrollerar vi tillsammans ditt nya tak. Vi gör även en egen kontroll innan vi skickar ut ditt garantibevis. Vi fakturerar först när hela jobbet är utfört, och vid behov kan du ordna avbetalning av ditt nya tak. De delar av jobbet som rör montering får du dra av via ROT-avdraget.

Kontakta oss idag – du får ett nytt, snyggt tak på en vecka!

Får vi bjuda på vår expertis om takrenovering helt gratis? Slå en signal till Taklinjen så får du svar på dina frågor direkt. Våra takexperter är redo att ta ditt samtal, så ring oss nu på 010-146 11 99.

Kom ihåg – hos oss får du inte bara ett nytt, snyggt tak i hög kvalitet. Du får också fler garantier än hos någon annan. Och inte nog med det. Du kommer också märka att våra priser är mycket konkurrenskraftiga. Så ring oss nu när du har det i tankarna! Du har allt att vinna och inget att förlora på att prata med oss.

Välkommen till Vesivek!