Takläggare i Stockholm

Vesivek är din takläggare i Stockholm! Med vår expertis och vår unika arbetsgång får du alltid bästa möjliga resultat. Vi utför takläggningar året runt och bara i år kommer över 5 000 kunder att få uppleva hur mycket snabbhet, kvalitet och effektivitet kan betyda.

Med personlig service och kundanpassade lösningar är vi det självklara valen när det kommer till takläggning i Stockholm. Ett nytt tak i Stockholm från oss innebär en helhetslösning. Våra egna lokala monteringsteam ombesörjer allt från underlagsarbete till sista skruven i våra taksäkerhetsprodukter från vår egna produktion.

Kontakta oss redan idag för en vattentät offert! Att få professionell takläggning i Stockholm ska vara smidigt och tryggt och med oss får du alltid en ärlig bedömning av ditt taks skick och en offert där inget mer tillkommer! Använd taklinjen för att få kontakt med en av våra takexperter redan idag. Taklinjen är öppen alla vardagar mellan 08:00 – 18:00.

 

Därför ska du välja Vesivek Mer om våra garantier
Takläggare i Stockholm - Takläggning med garanti | Vesivek.se
 

Svensk takläggning av högsta kvalitet

När vi lägger ditt tak får du takplåt som tillverkats i vår egen fabrik utan mellanhänder. Vi använder SSAB:s MattaNova stål som ger dig plåtar med svårslagen reptålighet och maximal kvalitet. Och eftersom vi själva håller i produktionen kan vi hålla nere priser, leveranstider och dessutom har vi bättre kontroll på kvaliteten. Våra takpannor kommer från Benders som är ett svenskt familjeföretag som har producerat takpannor av hög kvalitet i nästan 80 år.

 

Fast pris och långa garantier utan konstigheter

Hos oss får du alltid ett fast pris och skriftligt avtal innan uppdraget påbörjas. Våra takexperter hjälper dig planera och hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för din takläggning. Självklart ordnar vi med smidig finansiering om du så önskar. Vi ger alltid garanti på både material och montering. Vår garantipraxis är glasklar och innehåller inga otydligheter. Skulle du mot förmodan få ett problem med ditt nya tak, kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt problem.

 

Du får ett helhetspaket när vi lägger ditt nya tak

Vi står för alla detaljer när vi lägger ditt nya tak och du får ett garanterat vattentätt helhetspaket med allt monterat och klart. När vi utför takläggning i Stockholms län så är det våra anställda som genomför arbetet. Vi använder inte underleverantörer till våra takjobb. Våra anställda har alltid rätt utbildning och vidareutbildar sig kontinuerligt. Detta innebär att du får ett nytt tak av hög kvalitet som är monterat av proffs.

Takläggare i Stockholm - Takläggning med garanti | Vesivek.se
 

Prisgaranti

Som kund hos oss får du alltid ett fast pris med skriftliga och kompletta avtal. Du betalar först när jobbet är gjort, och vårt fasta pris garanterar att du inte får en obehaglig överraskning när fakturan kommer. Som kund hos oss har du också möjlighet att ordna avbetalning av ditt nya tak via våra finansieringslösningar.

 

Leveransgaranti

Ditt nya tak är klart på en vecka tack vare vårt högeffektiva installationsförfarande och vårt unika kranbilskoncept samt välplanerad logistik. Vi har genomfört över 50 000 takrenoveringar under de senaste 29 åren, så vi vet vad vi håller på med.

 

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder alltid 10 års monteringsgaranti och upp till 50 års materialgarantier på våra takrenoveringar. Vi använder endast typgodkända och CE-märkta produkter, så att du kan känna dig trygg med ditt nya tak.

 

Miljögaranti

Vi återvinner allt byggavfall och ser till att takrenoveringen har en minimal åverkan på din tomt. Vi har med allt vi behöver när vi kommer och tar med allt när vi åker hem.

Rekommenderad takläggare hos reco.se

Det viktigaste för oss som företag är nöjda kunder. Och det är något som vi har lyckats med.

Sedan starten i Sverige har vi fått över 700 recensioner med snittbetyget 4.8/5.0 på reco.se. Detta är vi såklart väldigt stolta över, och vi vill göra dig minst lika nöjd när du väljer oss på Vesivek för din takläggning!

Så här säger några av våra kunder:

- "Jag var helt i chock!"
-"Det var priset som avgjorde!"
- "Det gick det fort som sjutton"
-"Det blev en perfekt helhetslösning!"

Så här går det till när Vesivek lägger ditt tak

Steg 1: Vår takexpert kontrollerar ditt tak

Steg 1: Vår takexpert kontrollerar ditt tak

Vi kommer hem till dig för en kostnadsfri kontroll av ditt tak. Tillsammans med vår takexpert får du en grundläggande genomgång av skicket på ditt nuvarande tak. Vår takexpert undersöker hela konstruktionen i ditt tak, vilket inkluderar beläggning, ventilation och övriga delar av ditt tak.

Steg 2: Vi sammanställer en rapport och offert

Steg 2: Vi sammanställer en rapport och offert

Du får en skriftlig takrapport med bilder och kommentarer. Vid behov får du också ett åtgärdsförslag och en offert, som alltid är till fast pris. I vårt förslag ingår allt som behövs för ditt tak: ny beläggning, taksäkerhetsprodukter, takkonstruktion och vattenavrinningssystem.

Steg 3: Våra montörer utför takläggningen

Steg 3: Våra montörer utför takläggningen

När du beställer din takrenovering kommer vi överens om när vi ska börja jobba med ditt tak. Våra lokala montörer har med sig allt som behövs för att utföra jobbet. Vi ser också till att arbetet utförs säkert. När ditt nya tak är på plats tar vi med oss allt överblivet material och ser till att avfall återvinns.

Steg 4: Vi kontrollerar taket och skickar faktura

Steg 4: Vi kontrollerar taket och skickar faktura

När jobbet är utfört kontrollerar vi tillsammans ditt nya tak. Vi gör även en egen kontroll innan vi skickar ut ditt garantibevis. Vi fakturerar först när hela jobbet är utfört, och vid behov kan du ordna avbetalning av ditt nya tak. De delar av jobbet som rör montering får du dra av via ROT-avdraget.

Kontakta oss idag – du får ett nytt, snyggt tak på en vecka!

Får vi bjuda på vår expertis om takrenovering helt gratis? Slå en signal till Taklinjen så får du svar på dina frågor direkt. Våra takexperter är redo att ta ditt samtal, så ring oss nu på 08-684 59 500.

Kom ihåg – hos oss får du inte bara ett nytt, snyggt tak i hög kvalitet. Du får också fler garantier än hos någon annan. Och inte nog med det. Du kommer också märka att våra priser är mycket konkurrenskraftiga. Så ring oss nu när du har det i tankarna! Du har allt att vinna och inget att förlora på att prata med oss.

Välkommen till Vesivek!