Lillemor och Bertil fick sitt nya tak på endast två dagar

Lillemor och Bertil
Kundomdömen Nöjda Kunder

Huset vi bor i har varit i familjens ägo sedan 1940-talet, faktum är att min fru Lillemor är uppväxt här. Det är hennes barndomshem och det gör att vi känner väldigt starkt för vårt hus. Vi har varit gifta i 45 års tid och har alltid bott här. Därför är det extra viktigt för oss att ta hand om huset, och sköta underhållet på ett bra sätt. Senast vi bytte taket var 1991 och vi ångrar inte för en sekund att vi valde Vesivek den här gången. Vi är extremt nöjda med resultatet.

En grundlig offert på takbyte avgjorde

Vi hade pratat om att det snart var dags att titta över vårt tak ordentligt. Grannens dotter hade anlitat Vesivek och rekommenderade oss att kontakta dem. Det gör man ju inte om man inte är nöjd med jobbet. Vi ringde dem och fick prata med en trevlig takexpert. Han kom ut på ett besök och gjorde en väldigt grundlig besiktning och skickade sen en offert till oss. Priset kändes lite högt så vi kontaktade även en annan firma. Även de gjorde en besiktning där de mätte och undersökte. När vi fick deras offert såg vi att priserna inte skiljde sig nämnvärt. Den stora skillnaden var att Vesivek hade inkluderat byte av papp och nya reglar, vilket den andra firman inte skulle göra. Beslutet blev därmed enkelt att ta. Ett mer grundligt jobb, för ungefär samma kostnad.

Imponerande snabbt byte av tak

Säljaren som var här och inspekterade taket sade till oss att vi skulle räkna med två dagars jobb. Jag har själv byggt en hel del i mina dagar så jag tänkte att det nog låter bra men att de aldrig skulle klara det så snabbt. Jag blev överraskad! Efter en enda dag var det gamla taket borta. Inte bara nedrivet alltså, utan bortforslat också. Dessutom hann de med att lägga det nya taket på samma dag. Jag blev väldigt imponerad över att de var så snabba, samtidigt som de var noggranna med detaljerna. Själva taket var klart på en dag, väldigt smidigt må jag säga. Dagen efter kom de för att sätta upp nya rännor och även där visade de att de var professionella. De hade med sig en maskin så att de kunde kapa allting på plats. När jag frågade dem varför de gjorde så fick jag förklaringen ”Det blir aldrig fel om man gör det på plats istället för att kapa i förväg”. Smart!

Vi är väldigt nöjda med resultatet av takbytet

Från det att säljaren var här tills allting var klart så tog det inte mer än en vecka. Så snabbt har jag aldrig varit med om att det går att byta taket på ett hus. Vi är väldigt nöjda med hur det blev och också hur de jobbade. De städade så bra efter sig att det knappt syntes i trädgården att de varit här! Både blommor, buskar och träd stod kvar. Det enda missödet var ett litet märke i ytterdörren. Vi påpekade detta och fick kompensation direkt. En av våra grannar var här och frågade vilken firma vi hade anlitat. Vi är så nöjda att det inte var några som helst problem med att rekommendera Vesivek. Om någon mer frågar om råd för takbyte eller renovering så kommer vi garanterat att lovorda dem, de gjorde ett så bra jobb hos oss att vi gärna berättar om det.