- "Infästning med Benders Sunlight avgjorde valet av solcellsföretag"

Svarta solceller på villa, klarbli himmel och fin pergola feamförhuset. Grön häck i förgrunden.

Hösten är 2022 och Ville tar kontakt med Jani Jylhä hos oss på Vesivek. Ville går i tankarna att skaffa solceller på sitt Vesivektak och vill höra sig för gällande hur hans takgaranti kan påverkas vid installation av solceller.

Åverkan i samband med solceller påverkar din takgaranti

Det är en fråga som många, med Ville ställer sig när man börjar fundera på solcellsinstallation. Vid en installation är det inte ovanligt att man behöver anpassa eller gröpa ur taket för att kunna fästa solcellerna optimalt.

När man gör en sådan åverkan på taket leder det inte bara till att din takgaranti upphör. Det kan också leda till skador på ditt tätskikt. Ett skört och icke tätt tätskikt leder med största risk till oönskade skador eftersom fukt och väta lätt tar sig in i öppningarna.

Svarta solceller på villa, klarbli himmel och fin pergola feamförhuset. Grön häck i förgrunden.

Ville behåller sin takgaranti tack vare marknadens smartaste infästning

När Ville tar kontakt med Vesivek berättar Jani att Vesivek håller på att ta fram ett koncept för optimal infästning av solceller. Där takgarantin inte påverkas. Om Ville med familj har tid att vänta lite med sina solceller så föreslår Jani att vi på Vesivek ska få presentera den unika typen av infästning för solceller för honom inom kort.

Ville med familj har inte så pass bråttom med sina solceller och känner att det är värt att vänta på den nya lösningen. Tanken med installationen av solcellerna är trots allt att det ska vara en långsiktig investering och det är viktigare att solceller och infästning blir optimal så att man tryggar sin investering.

Ville med familj ser också fördelen i att vänta lite grann för att för att kunna använda sig av just oss på Vesivek som sin solcellsleverantör. Eftersom vi några år tidigare gjort Villes tak.

Svarta solceller infästa med Benders Sunlight, marknadens smartaste infästningar. Svart tak med takfönster

Presentationen av Vesiveks installation och Benders Sunlight 

Ville berättar: ”Våren kom och Vesivek presenterar lösningen. Det var aldrig något snack om vårt beslut. Presentationen var klockren och vi vet sedan tidigare, att Vesivek är att lita på. För det har de klart och tydligt visat tidigare”

 Solcellsinstallation med Benders Sunlight 

Fördelen med att installera solceller med Benders Sunlight är att vi som installatör inte behöver göra någon åverkan på ditt tak. Och därmed inte heller skapa några onödiga skador i tätskiktet som kan leda till omfattande problem.

En solcellsinstallation med Benders Sunlight innebär:

  • Ingen påverkan på ditt tak som kan leda till skador på tätskiktet
  • Du behåller din takgaranti
  • Snabb, smidig och tät infästning
  • Svenska högkvalitativa produkter

Svarta solceller på villa, klarbli himmel och fin pergola feamförhuset. Grön häck i förgrunden.

Ett företag bevisar sin seriositet när något inte går som planerat

“Ett företag bevisar sin styrka och seriositet när något går på tok. Vi hade en del frågor vid takleveransen, men knappt hinner vi kontakta företaget så är de på plats och hjälper oss med frågorna och problemen med bravur.”

Mycket bra helhetsupplevelse

Ville berättar om en mycket positiv helhetsupplevelse av sin kundresa hos Vesivek. Alltifrån ställningsbyggnadet till solcellsmontaget och elinstallationen utfördes på ett raskt och professionellt sätt.

God och tydlig kommunikation

Den goda och tydliga kommunikationen startade med en mycket gemytlig säljare. Säljaren gav Ville tips och råd utifrån hans specifika situation. Den nära och genuina kommunikationen höll genom hela arbetet fram till att installationen var färdigställd. Helt inom tidsplan.

Svarta solceller på villa, klarbli himmel och fin pergola feamförhuset. Grön häck i förgrunden.

”Mycket bra helhetsupplevelse. Jag rekommenderar Vesivek för din solcellsinstallation!”

 

Prata solceller med oss!