Bara beröm, varken mer eller mindre

Lars Janzon
flerbostadshus

Jag gick länge och funderade på en takrenovering. Dels för att det gamla taket rent funktionsmässigt sjöng på sista versen, men också för att det sedan länge upphört att vara estetiskt tilltalande. Jag är lagd åt det noggranna hållet och ogillar att lämna saker ogjorda, ändå hade jag inte kommit i gång med projektet.

Det hela stod still fram till dess att en representant från Vesivek hörde av sig. Han tyckte att behovet av renovering var påtagligt ur ett estetiskt perspektiv och såg därför till att kontakta mig på vinst och förlust.

Noggrann takkontroll ingav förtroende

Jag kände till Vesivek sedan tidigare då jag hade promenerat förbi några av deras pågående renoveringar i området, så när deras takexpert tittade förbi och besiktigade huset var saken så gott som klar. Besiktningen gjordes noggrant och jag uppskattade det faktum att de erbjöd ett omfattande garantipaket samt att de gav mig en lika exakt som imponerande tidplan. Jag hade tidigare offererats en takrenovering av en konkurrerande firma och de ville ha en dryg månad på sig för att utföra jobbet. Vesivek lovade att utföra samma arbete på två till tre dagar, skillnaden gentemot de andra aktörerna på marknaden var med andra ord enorm.

När renoveringen väl satte igång kände jag fullt förtroende för Vesivek. Jag åkte till jobbet på morgonen men såg jag ändå till att åka förbi huset under dagen för att fotografera arbetet – några minnen måste man ju ha från renoveringen.

Alla löften kring takrenoveringen uppfylldes av Vesivek

Nu när jobbet är klart kan jag inte komma på några synpunker överhuvudtaget. Inte ens en antydan till kritik. Alla löften uppfylldes och utförandet var precis så bra som jag hade hoppats. Hade jag gjort jobbet själv så hade jag aldrig nått samma slutresultat och vis av erfarenheten så konstaterar jag att sådana här jobb ska utföras av yrkesfolk. Jag ger killarna på Vesivek högsta betyg och rekommenderar Vesivek till alla som är i färd med att byta tak – det har jag också låtit såväl grannar som vänner och bekanta veta.