Bli en av oss på Vesivek

Vi söker nu fler duktiga medarbetare som vill vara en del av vår expansion i Sverige. Ett starkt fokus på kundnöjdhet och kvalitet har gjort oss till nordens ledande företag inom takrenoveringar. Nu expanderar vi i Sverige och söker därför såväl duktiga montörer som säljare. Som anställd kommer du att vara en del av ett företag med en stark ägare samt extremt god personal- och kundnöjdhet.

Vi är idag över 500 anställda i norden och vårt koncept med högeffektiva installationer av högkvalitativa tak är unikt. Så, om du vill vara en del av en välfungerande och snabbväxande organisation som ser efter sina kunder lika väl som sina medarbetare, hör av dig.

Vår resa har bara börjat.

Takmontör Takexpert
Lediga jobb – takläggare | Vesivek
 

Goda förtjänstmöjligheter

Som takmontör jobbar du hårt men får bra belöning, redan från början. Ett tungt jobb med tidvis långa dagar men där du redan som ny kan göra skillnad och få en bra förtjänst.

 

Bra gemenskap

Vi jobbar som kollegor och kamrater i våra arbetslag och anläggningar. Vi hjälps åt i med och motvind, i alla väder och har därför en fantastisk företagskultur och roligt ihop.

 

Utvecklingsmöjligheter

Vi är ett ungt växande företag i Sverige – och med en koncerns styrka och storlek skall vi växa även här.  Det öppnar upp för utvecklingsmöjligheter i olika roller framöver. Hos oss kan du kan jobba som takmontör, plåtslagare, arbetsledare och även gå vidare mot ledningsbefattningar i framtiden.

 

Bra arbetssäkerhet

Är något som är viktigt för oss som företag. Vi jobbar hårt och effektivt men alltid med säkerheten i fokus.

Lediga jobb – takläggare | Vesivek
 

Goda förtjänstmöjligheter

Som säljare hos oss finns inget tak. Är du framgångsrik med din försäljning = bra belöning.

 

Du säljer en kvalitetsprodukt

du får som säljare fokusera på det du gör bäst, sälja och ta hand om kunder. Med norra Europas modernaste produktionslinje kan du lita på att det du säljer blir utför med kvalitet.

 

Frihet

Du som säljare planerar din egen arbetstid. Utifrån uppsatta mål planerar du din egen arbetstid.  Vi har en platt organisation med mycket eget ansvar.

 

Utvecklingsmöjligheter

Vi är ett ungt växande företag i Sverige – och med en koncerns styrka och storlek skall vi växa även här.  Det öppnar upp för utvecklingsmöjligheter i olika roller framöver. Hos oss kan du kan utvecklas och gå vidare till arbetsledare och ledningsbefattningar i framtiden.

Kom och jobba för oss!

Vi söker alltid efter bra personer som kan stärka upp vårt team. Så tveka inte att skicka in en ansökan redan idag!

 

Takexpert

Vi söker dig!

Sök idag!  Tel. 08-68459500 eller via e-post info@vesivek.se

 

Takmontör

Vi söker dig!

Sök idag!  Tel. 08-68459500 eller via e-post info@vesivek.se