Bli en av oss på Vesivek

Vi söker nu fler duktiga medarbetare som vill vara en del av vår expansion i Sverige. Ett starkt fokus på kundnöjdhet och kvalitet har gjort oss till nordens ledande företag inom takrenoveringar. Nu expanderar vi i Sverige och söker därför såväl duktiga montörer som säljare. Som anställd kommer du att vara en del av ett företag med en stark ägare samt extremt god personal- och kundnöjdhet.

Vi är idag över 700 anställda i norden och vårt koncept med högeffektiva installationer av högkvalitativa tak är unikt. Så, om du vill vara en del av en välfungerande och snabbväxande organisation som ser efter sina kunder lika väl som sina medarbetare, hör av dig.

Sök till oss idag!

Säljare takexpert Takmontör
Jobba med nordens största takläggare | Vesivek.se
 

Goda förtjänstmöjligheter

Som säljare hos oss finns inget tak. Är du framgångsrik med din försäljning = bra belöning.

 

Du säljer en kvalitetsprodukt

Du får som säljare fokusera på det du gör bäst, sälja och ta hand om kunder. Med norra Europas modernaste produktionslinje kan du lita på att det du säljer blir utför med kvalitet.

 

Frihet

Du som säljare planerar din egen arbetstid. Utifrån uppsatta mål planerar du din egen arbetstid.  Vi har en platt organisation med mycket eget ansvar. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen och har fokus på att kunderna ska känna sig trygga med dig och Vesivek som leverantör. Företaget förmedlar en del potentiella kunder så du jobbar aktivt med att boka många kundmöten på egen hand, inte minst när dina egna kunder genererar nya referenskunder.

 

Utvecklingsmöjligheter

Vi är ett ungt växande företag i Sverige – och med en koncerns styrka och storlek skall vi växa även här.  Det öppnar upp för utvecklingsmöjligheter i olika roller framöver. Hos oss kan du kan utvecklas och gå vidare till arbetsledare och ledningsbefattningar i framtiden.

Jobba med nordens största takläggare | Vesivek.se
 

Goda förtjänstmöjligheter

Som takmontör jobbar man hårt men förtjänstmöjligheterna är stora. Redan från början får du en bra lön men även ansvar och personliga utvecklingsmöjligheter. Ett fysiskt utmanade jobb med periodvis långa dagar men där du redan som ny kan göra stor skillnad och få en bra förtjänst.

 

Bra gemenskap

Vi jobbar tillsammans i våra arbetslag och har en positiv laganda i våra anläggningar. Vi hjälps åt i med och motvind, i alla väder och har därför en fantastisk företagskultur med mycket skratt och roligt ihop.

 

Utvecklingsmöjligheter

Vi är ett snabbväxande företag i Sverige – och med en koncerns styrka och storlek skall vi fortsätta växa de kommande åren. Detta öppnar upp för utvecklingsmöjligheter i flera olika roller framöver. Hos oss kan du jobba som takmontör, plåtslagare, arbetsledare och även gå vidare mot lednings- och chefsbefattningar i framtiden.

 

Hög arbetssäkerhet

Är något som är viktigt för oss som företag. Vi jobbar hårt och effektivt men alltid med säkerheten i fokus.

Arbetsmiljö på VESIVEK

Vi är ett snabbväxande företag med mål att fortsätta vår tillväxtresa under de närmsta åren. Vi söker därför ständigt efter nya stjärnor att utöka vårt team med.

Stimulerande och utvecklande arbetsmiljö

För anställda innebär tillväxten oerhörda möjligheter för att växa i sitt yrkesliv. I nuläget har vi tjänster som säljare, takmontör, plåtslagare och arbetsledare men i och med vårt mål om att växa så kan nya och fler roller tillkomma framöver. Möjligheter finns alltid att arbeta sig vidare mot  lednings- och chefsbefattningar.

Tryggt team att luta sig mot

På VESIVEK är vi ett starkt team med en positiv laganda. Vår inställning som bygger på att vi alla hjälps åt och att vi alltid ställer upp för varandra bidrar till den fantastiska företagskulturen som vi är mycket stolta att ha.

Stimulerande och utvecklande arbetsmiljö

Kom och jobba för oss!

Vill du vara med på vår spännande resa i takläggarbranschen? Tveka inte – skicka in en ansökan redan idag!

 

Säljande Takexpert

Vi söker dig!

Sök idag!  Tel. 0739-17 32 21 eller via e-post andreas.kofoed@vesivek.se

 

Takmontör

Vi söker dig!

Sök idag!  Tel. 0739-17 32 00  eller via e-post jani.jylha@vesivek.se