Hängrännor

Effektiva hängrännor och stuprör för takavvattning

I samband med att du gör ditt takbyte hos oss så erbjuder vi även byte och montering av dina rännor för takavvattning. En modern och effektiv avvattning minimerar risken för att vatten och fukt hamnar på fel ställen.

Montering av takrännor och stuprör i samband med takbyte

Feldimensionerade rännor och felaktig montering leder ofta till frost-, rost- och fuktskador. Våra takexperter är proffs på det de gör och är med dig hela vägen!

Om man bortser från själva takets funktion så är det hängrännorna och stuprören som sköter jobbet med att transportera bort regn- och smältvatten från fastigheten. Stupröret kan fortsätta ner i dagvattenledningen via en renstratt eller så kan en utkastare användas där vattnet riktas bort från fasaden. Med ett korrekt monterat avvattningssystem kan du känna dig trygg.

Professionellt och säkert – precis som det ska vara!

Hängrännor och stuprör tillverkade av Vesivek

Samtidigt som vi byter ditt tak byter vi ut alla rännor, rör och plåtar. Vi använder enbart våra egentillverkade produkter och utför en del av arbetet på plats för bästa resultat.

 

Egen tillverkning

Allt detaljer och rör tillverkas i vår egen fabrik.

 

Ingen risk för läckage

Själva hängrännan tillverkar vi alltid på plats ute hos kund. Detta för att rännorna ska bli skarvfria. Därför finns ingen risk för läckage med Vesiveks hängrännor.

 

Högsta kvalitet

Såväl våra tak som alla hängrännor och detaljer tillverkas i SSABs plåt av högsta kvalitet.

Ring taklinjen och boka en kostnadsfri takkontroll