Har du som fastighetsägare eller ni styrelsen i bostadsrättsföreningen koll på era yttertak?

Funderar ni över konditionen på era tak?  Är taket äldre än 30 år?

Då är det dags att kontrollera taket så du inte får problem med läckage eller andra tråkigheter i framtiden.

Vesivek har över 28 års erfarenhet av tak och takrenoveringar.  Våra Takexperter hjälper dig med en kostnadsfri takkontroll där ni får en omfattande genomgång av ert tak. Vi kontrollerar takets riskområden och ger dig en skriftlig konditionsrapport med tydliga bilder och beskrivningar – allt för att du skall få en utförlig bild av hur ert tak mår.

Både kontrollen och rapporten är helt kostnadsfria och förutsätter inga åtaganden från din sida. Vid behov får du ett åtgärdsförslag och en offert.  Vesivek jobbar med bostadsrättsföreningar, radhus och fastigheter med en maximal höjd om fyra våningsplan.

Kontakta din takexpert idag!

Lars Eriksson

Lars Eriksson

Takexpert

010-146 71 78

lars.eriksson@vesivek.se

Jani Jylhä

Jani Jylhä

Takexpert

010-146 71 78

jani.jylha@vesivek.se

Vi finns nära dig!

Vårt unika koncept kräver en viss närhet till våra depåer som vi i dagsläget har i Bålsta, Uppsala & Flen. I dagsläget utför vi takrenoveringar i hela Mälardalen och Södermanland.

Boka kostnadsfri takkontroll

Brf Parken i Bålsta

Renovering av ca 900 kvm takyta under november månad 2021

Tryck här för en video som visar takbyte på BRF Parken

 

Takrenovering för fastigheter och flerbostadhus

Hög kompetens och lång erfarenhet garanterar en trygg och säker process. Kontakta oss på Vesivek idag!

Kostnadseffektiv takrenovering

Kostnadseffektiv takrenovering

Vi utför takbyten och takrenoveringar av radhus, flerbostadshus och fastigheter åt företag, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Hos oss kan du alltid räkna med valuta för pengarna och vi har lång erfarenhet av takrenoveringar av offentliga byggnader såsom skolor, verksamhetslokaler och flerfamiljshus.

Totallösning med helhetsansvar

Totallösning med helhetsansvar

Vi är inte beroende av någon extern part då vi äger all utrustning själva och kan därför garantera en säker och kostnadseffektiv lösning. Vi tar ett helhetsansvar vilket innebär att ni inte behöver vara den drivande parten. Vi är med er hela vägen!

Nordens största takläggare

Nordens största takläggare

Med snart 30 års erfarenhet och 40 000 takrenoveringar i bagaget kan vi erbjuda en förstklassig expertis och professionalism. Låt oss på Vesivek ta ditt projekt i mål!

Fast pris och raka rör

Fast pris och raka rör

Du behöver inte oroa dig för extra kostnader, vi sätter alltid ett fast pris på arbetet. Vi på Vesivek håller vad vi lovar och är klara i tid! Med helhetsansvar över projektet behöver vi inte förlita oss på underleverantörer eller andra parter som kan du dra ut på processen.