Vesivek informerar med anledning av Covid-19

Vesivek Sverige genomför takrenoveringar och takkontroller som vanligt men har anpassat vårt sätt att arbeta.  Utifrån myndigheternas rekommendationer och respekt för våra kunders och personals situation gör vi vårt bästa för att även ta ett socialt ansvar genom att fortsätta vår verksamhet och hålla hjulen igång i samhället.

  • Vi renoverar tak som vanligt
  • Våra takexperter genomför takkontroller men anpassar dessa till kundernas önskemål om möten och kontakter
  • Vi följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer om hygien
  • Vi minimerar onödiga kontakter och folksamlingar
  • Vi respekterar kunders önskemål och anpassar vår kommunikation utifrån detta – tex genom att använda elektroniska kommunikationsmedel när det är möjligt

När vi genomför takkontroller eller tar emot beställningar anpassar vi nödvändig kommunikation och kan vid behov hantera allt via telefon och e-post.

Om du funderar på att renovera ditt tak – nu är absolut tillfället du skall göra detta.

–” Det är viktigt för samhället att våra företag kan fortsätta arbeta och skapa möjligheter till att personal får sin löner och kan i sin tur hålla samhällets ekonomi igång”, säger VD Jani Jylhä.

Beställ en VårtTak-rapport idag!  Våra takexperter kontrollerar takets skick, avvattningssystem och taksäkerhet.  Du får en tydlig rapport med bilder och kommentarer så du kan se vilka behov som kan finnas.  Finns det inget behov så kan du konstatera att allt ser fint ut.

”Vi på Vesivek gör allt för att hålla hjulen snurrande i svåra tider.  Låt oss göra det tillsammans” 

Jani Jylhä
VD
Vesivek Sverige AB