6 Skäl att välja Vesivek vid takrenovering

6 anledningar att välja en takrenovering av Vesivek

1. Tätskikt bara några timmar efter rivning

Vid en takrenovering med Vesivek får ditt tak ett nytt tätskikt redan efter ett par timmar efter det att vi rivit det gamla taket.  Med mer är 25 års erfarenhet och över 36000 tak så vet vi vad vi gör och hur man skall renovera ett tak.  Vi utvecklar hela tiden vårt koncept.  Genom att ha stora arbetslag och kranbil på arbetsplats samt en effektivt planerad logistik med egen lagerhållning av det vi behöver kan vi genomföra en total takrenovering på bara några dagar.

2. Vi utför takrenoveringen med egen personal

För att garantera högsta kvalitet och utförande arbetar vi enbart med egen anställd personal.  Vi ansvarar för hela produktionskedjan och du har bara en partner som har det fulla ansvaret för hela renoveringen. Som medlemmar i Plåt&Ventföretagen har vi schyssta villkor och kollektivavtal för alla våra medarbetare.

3. Fast pris på takbyte – skriftliga avtal

Vårt erbjudande är vattentätt.  Vi har ett fast pris och betalning sker först när jobbet är klart.

4. Vi använder välrenommerade kvalitetsprodukter och ger generösa takgarantier

Vi använder genomgående produkter av högsta kvalitet.  Takpannorna kommer från Benders och takplåten tillverkas av SSAB. Vid vår egen profileringsfabrik skräddarsyr vi takplåten måttanpassad till just ditt tak.  Antimögel-behandlad strö- och bärläkt, tätskiktsduk från Monier samt monteringsskruv från Kingi gör att vi kan lämna marknadens mest generösa garantier.  Utöver tillverkarnas produktgarantier lämnar vi en unik montagegaranti under 10 år efter renoveringstidpunkt.

5. VårtTak-konditionsrapport av taket

Vi genomför alltid en takkontroll innan vi åtar oss ett renoveringsjobb.  Du som kund får en skriftlig konditionsrapport för ditt tak och vi säkerställer att inga överraskningar kommer vid själva renoveringen.  Detta möjliggör att vi alltid kan ge ett fast pris och genomföra renoveringen inom de tidsramar vi lovar.

6. Kundrekommendationer för takrenovering

Vi är stolta över vårt företag och det arbete vi gör.  Ännu mer stolta är vi över de rekommendationer och vitsord vi får från våra kunder.  På reco.se kan du ta del av vad våra kunder skrivit om vårt företag.  Högsta kundnöjdhet är bästa drivkraften för att fortsätta utveckla vårt koncept.  Från det vi var ett litet företag med ett fåtal anställda till den koncern vi är idag med fler än 600 anställda har vi arbetat medvetet med att skapa och bibehålla en företagskultur med kunden i fokus.