Tävling med villaägarna är avslutad. Vinnaren av en takrenovering är...

Under sommaren hade vi på Vesivek en tävling tillsammans med Villaägarna. I vinstpotten låg en takrenovering värde 200.000kr. Till slut utsågs en vinnare bland alla bidrag och under förra veckan fick Jani och Sofia det ärofyllda uppdraget att åka ut och överlämna checken till vinnaren som blev: Ronja Generos Borglund!

Grattis till vinsten och en takrenovering Ronja Generos Borglund. Hur känns det?

”När jag fick beskedet kändes det som att det inte var sant och samtidigt kändes det helt fantastisk!”

Ronjas slogan ger henne och familjen ett nytt tak värde 200.00kr

Tävlingen gick ut på att skapa en slogan för Vesivek och Villaägarna. Ronja skötte uppgiften med bravur och hennes kreativa slogan gav henne ett nytt tak!

 

Vesivek – Takläggarna i Norden, erfarenhet och garanti är orden. I samarbete med Villaägarna blir huslivet enklare och gott, du får råd och rabatter som att du vunnit en lott. Hållbart tak är det vi ser, förbättrade boendevillkor det ger.

 

”Jag kämpade verkligen med att skriva sloganen, jag la mycket tid på den. Läste både på Vesiveks och på Villaägarnas hemsida för att få med ledord och rätt fakta i den. Jag läste upp den för min man flera gånger och fick utlåtande, haha. Några omgångar av ändringar senare fick jag till slut ihop den!”

 

Ett missat samtal från Vesivek gjorde Ronja nervös

”Jag hade ett missat samtal från ett okänt nummer en dag. När jag sökte upp numret såg jag att det tillhörde Veisvek och då blev jag nervös. Då tänkte jag att antingen har jag vunnit eller så ringer de för att höra hur vi tänkt kring offerten som vi fått. Jag försökte ställa mig in på det sistnämnda så att jag inte skulle bli besviken. Men när jag sedan pratade med Vesivek så fick jag det glada beskedet att jag vunnit!”

 

”Det första jag tänkte var att jag skulle överraska min man Ricardo och berätta för honom när jag kommit hem, men jag kunde inte hålla mig. Jag ringde direkt och han reagerade på samma sätt som mig, han trodde inte heller att det var sant först. Beskedet kom dessutom i närheten kring min födelsedag så det blev en helt otrolig födelsedagspresent!”

”En takrenovering är inget man gör bara sådär, de är ett stort beslut”

”Vi flyttade in i vårt hus för nästan precis ett år sedan, jag min man och våra två barn. Vi gick i tankarna om att vi skulle behöva genomföra en takrenovering, men det är ju inget man gör bara sådär. Det är ju ett stort beslut och innebär stora kostnader. Så vi visste att vi kommer behöva renovera taket, men det låg några år framåt i tiden. Så vi är så tacksamma för vinsten!”

Arbetet med takrenoveringen börjar direkt

Arbetet med takrenoveringen kommer att starta under decembermånad och för att få se det färdiga resultatet rekommenderar vi er varmt att följa oss på sociala medier!

 

 

 

Takbyte