Byta tak i Nyköping?

Nu finns Nordens största takrenoveringsföretag, Vesivek, i Nyköping.

Att utföra en takläggning på sin bostad kan vara ett stort jobb och inget man bör göra på egen hand. Vi på Vesivek erbjuder takrenovering i Nyköping och med våra lokala monteringsteam får du alltid ett tak av högsta kvalitet.

Vi utför både stora och små jobb och oavsett om du letar efter någon som kan utföra takläggning i Nyköping så är du hjärtligt välkommen till oss. Vi har många års erfarenhet av branschen och kan garantera ett professionellt utfört jobb. Detta kan vi garantera med över 50 000 utförda takläggningar senaste 29 åren. Med vår unika process tar jobbet bara dagar, istället för veckor!

Våra takexperter besiktigar självklart ditt tak i Nyköping kostnadsfritt. Du får en ärlig bedömning och feedback omedelbart hur dit tak mår. Efter någon dag får du en offert, med ett pris på takläggning där ingenting tillkommer!

Använd taklinjen för att få kontakt med en av våra takexperter redan idag. Taklinjen är öppen alla vardagar mellan 08:00 – 18:00.

Varför ska du välja Vesivek? Hur går det till?
Takläggning & Takrenovering i Nyköping | Vesivek.se
 

Svensk takläggning av hög kvalitet

All vår takplåt tillverkas utan mellanhänder i vår egen fabrik. Vi använder oss av SSAB:s stål som ger plåtar med svårslagen reptålighet. Den egna produktionen gör också att vi kan hålla nere både pris och leveranstider samt att vi har en bättre kvalitetskontroll.

Våra takpannor kommer Från Benders. Ett svenskt familjeföretag som under lång tid levererat takpannor och takprodukter av mycket hög kvalitet.

 

Betalning efter utförd takläggning

Hos oss får du alltid ett fast pris innan uppdraget påbörjas. Vi ger dig alltid ett skriftligt avtal. Våra takexperter hjälper dig planera och hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för din takläggning. Självklart ordnar vi med smidig finansiering om du så önskar i samarbete med Ecster.

Inga förskottsbetalningar – Betala när jobbet är klart!

 

Marknadens mest omfattande garantier på takläggning

Vi ger alltid 10 års garanti på våra monteringsarbeten. Dessutom får du också upp till 50 års materialgaranti. Vår garantipraxis är glasklar och innehåller inga otydligheter. Skulle du mot förmodan få ett problem med ditt nya tak, kontakta oss så hittar vi en lösning på ditt problem. Självklart och enkelt.

Takläggning & Takrenovering i Nyköping | Vesivek.se
 

Besiktning av takexpert

Vår takexpert besöker dig för en kostnadsfri besiktning av ditt nuvarande tak. Du får en ordentlig genomgång där experten undersöker hela konstruktionen vilket inkluderar både beläggning, ventilation och övriga delar av taket.

Efter detta får du en professionellt skapad offert på din takläggning.

 

Takläggningen utförs

När du beställer din takläggning kommer vi överens om lämplig tid för byggstart. När vårt renoveringsteam kommer har det med sig allt som behövs för att utföra jobbet och vi ser också till att arbetet genomförs säkert under hela projektet. Efter utfört arbete ser vi till att allt överblivet material transporteras bort och eventuellt avfall återvinns.

 

Fakturering av takläggningen

Vi fakturerar arbetet först då jobbet är utfört. Du har möjlighet att via våra finansieringslösningar ordna avbetalning av ditt nya tak. De delar av jobbet som rör monteringsarbetet ingår i ROT-avdraget. När jobbet är utför gör vi en egen kontroll och skickar ut ditt garantibevis.

Boka kostnadsfri besiktning av ditt tak