Historien om Takexpress

Vi är Takexpress Varför ska du välja Takexpress
Nordisk TakExpress blev Vesivek AB | Vesivek
 

• En del av Vesivek koncernen

Nordisk TakExpress är ett dotterbolag till Vesivek – ett företag som har arbetat med takrenoveringar i över tjugo år. Verksamheten startade 1993 i Birkaland och är idag utbredd i hela Finland.

 

• Nordens största företag inom takrenovering

Vesiveks grundare och VD heter Kimmo Riihimäki och det företag han grundade för drygt tjugo år sedan är idag ledande inom takbranschen med nära 600 anställda.

 

• Över 30 000 utförda takrenoveringar

Sedan starten har Vesivek genomfört över 30 000 villatakrenoveringar, över 400 takrenoveringar i bostadsrättsföreningar och hundratals takhöjningar.

 

• Över 25 års erfarenhet

Vår långa erfarenhet och unika process har vi nu tagit till Sverige sedan 2016.

Nordisk TakExpress blev Vesivek AB | Vesivek
 

Leveransgaranti

30 000 takrenoveringar tog oss 20 år, ditt nya tak tar knappt en vecka. Norden största företag inom takrenovering finns sedan 2016 i Sverige

 

Prisgaranti

Fast handslag, fast pris – och du betalar först när jobbet är gjort. Skriftliga & tydliga avtal. Flexibel finansiering i upp till 10 år.

 

Kvalitetsgaranti

Kunniga takexperter som är med dig hela vägen. 10 års monteringsgaranti. Upp till 30 års materialgaranti. Egen produktion i norra Europas modernaste tillverkningslinje. Betongpannor från Benders.

 

98% nöjda kunder

Det viktigaste för oss som företag är nöjda kunder. Och det är något vi lyckas med. Sedan starten i Sverige har vi fått in över 90 recensioner med snittbetyget 4.8/5.0. Detta gör oss väldigt stolta.