Lär känna Victor Druvefors - Takexpert

SKIDÅKNING OCH INREDNING – DET ÄR ÄR VICTOR

Berätta lite om dig själv Jag bor i Uppsala där jag är född och uppväxt. När jag inte jobbar försöker jag träna och det blir även en hel del skidåkning. Jag längtar alltid efter mer snö – även om jag också gillar sommar och sol. Min stora passion i livet är inredning och byggnation. Jag är mycket intresserad av att hänga med i de senaste trenderna. Det blir alltså en hel del tittande på program på TV där de renoverar, bygger om eller bygger nytt.

Hur hamnade du på TakExpress?

Jag kommer från bilbranschen där jag jobbade som bilförsäljare. Jobbet som sådant var kul med de kundkontakter det innebar men eftersom jag brinner för bygg och inredning så sökte jag mig självmant till den här branschen. Att jag hamnade just på TakExpress är ingen slump. Jag sökte aktivt efter en seriös aktör och valde bort många företag innan som som inte kunde stå för vad de lovade. TakExpress har en grym produkt, en unik process som sparar tid och ger kunder som är supernöjda. Det var det som avgjorde och valet blev därför enkelt.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Jag börjar alltid min arbetsdag med att öppna e-posten för att ge återkopplingar till kunder som har frågor. I mitt jobb ingår det också att utföra besiktningar av tak för att se hur de mår. Jag brukar se till att få mycket tid till att göra dessa besiktningar bra – då skapar jag förutsättningar för att få nöjda kunder. Jag besöker även de kunder som har fått sina tak renoverade för att följa upp hur de upplevde vårt arbete och att de är nöjda. Det blir även en hel del offertarbete med – till kunder som jag har varit hos och hittat saker som behöver åtgärdas.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Jag tycker det roligaste är att man kan vara delaktig i hela processen. Från en första kontakt med besiktning och offert till att få se den färdiga produkten. Eftersom vår process är så unik, och att den går så fort samtidigt som vi håller en jämn hög kvalitet, så blir kundkontakterna jätteroliga. En nöjd kund gör mig glad. Ska man sen gå in på vilken del av jobbet som jag själv tycker är roligast så är det att göra besiktningarna. Det ger både lite vardagsmotion, lite spänning, och så får man hjälpa människor!

Tre snabba!

Plåttak eller takpannor? Plåttak

Hund eller katt? Båda

Badsemester eller skidsemester? Skidor! ingen tvekan om den saken.