Lär känna Tomas - Takexpert

RESOR, TRÄNING & GOD MAT – DET HÄR ÄR TOMAS

Berätta lite om dig själv

Jag bor i ett litet hus ganska lantligt med min fru Lena och vår lilla shih tzu Jack. Vår tomt är ganska stor och den gillar vi att sköta om. Det finns alltid något att göra och det är inspirerande att följa årstidernas förändringar. På altanen spenderar vi gärna vår tid tillsammans med goda vänner och god mat. Det finns numer ett stort utbud av bra musik, serier och film, och det tillbringar vi mycket tid åt. Jag tycker även om att ta en joggingtur på morgonkvisten för att hålla mig i form. Både jag och Lena gillar sol och värme så vi reser en del. Senaste åren har vi styrt kosan mot Italien, och nu senast Sardinien – fantastiskt klimat, vänliga människor och, såklart, maten!

Hur hamnade du på Vesivek?

I över 30 år har jag jobbat med direktförsäljning till privatkunder. Jag har även prövat några andra inriktningar, men alltid kommit tillbaka till det som jag trivs allra bäst med. Jag sätter stor heder och värde i att mina kunder ska få bästa möjliga valuta för de pengar de investerar genom mig. Då jag upplevde att detta inte längre fungerade på min gamla arbetsplats sökte jag mig till Vesivek efter att en tidigare kollega tipsat mig. Det som lockade var konceptet och alla nöjda kunder. Jag är stolt och oerhört motiverad över att kunna erbjuda och hjälpa kunder tillsammans med många likasinnade kollegor.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Vi har många som vill träffa oss och behöver vår hjälp, så mina dagar planeras noga. Vår kostnadsfria besiktning är väldigt populär, vilket gör att bokningarna och besiktningarna måste genomföras så effektivt som möjligt. Den kontroll av husets status jag gör blir underlaget för diskussionen med kunden – därför är det viktigt att jag avsätter tid för att vi ska kunna gå igenom allt tillsammans i lugn och ro. Vi går igenom steg för steg hur vi jobbar och när taket sedan är klart besöker jag dem igen för att säkerställa att de har fått maximal valuta för investeringen. Varje nöjd kund ger massor av positiv energi till att träffa nya!

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Definitivt kontakten med våra kunder. Allt från första mötet i dörren till besiktningen av det färdiga taket. Det är så inspirerande och spännande att träffa nya kunder varje dag och få förklara vårt koncept. Ibland dyker det upp frågor som jag inte kan besvara på stående fot – men då finns det alltid någon kollega som ställer upp. Ingen kan allt, men tillsammans i företaget löser vi alla eventuella utmaningar. Det är tryggt att ha den kompetensen bakom sig. Helt enkelt det roligaste arbetet jag haft!

Tre snabba med Tomas:

Plåttak eller takpannor? – Plåttak
Hund eller katt? – Hund, men har haft katter också
Badsemester eller skidsemester? – Sol, bad och värme!