Lär känna Robert - Takexpert

CYKLING, FAMILJ & VÄNNER – DET HÄR ÄR ROBERT

Berätta lite om dig själv

Hela min familj är väldigt aktiv. Min fru och dotter sysslar med hästsport, och jag och min son med cykelsport. Vi är engagerade inom föreningslivet i dessa sporter, så mycket av fritiden går åt till detta. Sommarhalvåret spenderar vi i husvagnen runt om i landet på cykeltävlingar. Vi njuter av att vara engagerade i världens bästa cykelklubb – Ramnäs CK. Tillsammans gillar vi även att laga och äta god mat tillsammans med familj och vänner.

Hur hamnade du på Vesivek?

Jag var butikschef inom en stor livsmedelskedja i 17 år innan jag började på Vesivek och kände att det var dags för nya erfarenheter. Efter att ha testat lite olika arbeten kände jag aldrig att den där service och kvalitetskänslan jag ville vara en del av fanns. Ibland för att man inte kunde leverera den – ibland för att man inte ville. Jag såg att Vesivek sökte takexperter av en slump, och sökte. På intervjun, när företaget presenterades, fick jag en känsla av att det nästan lät för bra för att vara sant. Gemenskap, serviceanda, kvalitetstänk och en sund människosyn – allt fanns där. Efter en tid här har jag insett att allt som sades på intervjun stämde, och jag kan med stolthet säga att jag är takexpert på Vesivek!

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Jag vet att en stor del av jobbet handlar om kundkontakt. Ärliga inspektioner av befintliga tak, och kvalitativa jobb är det jag vill kunna erbjuda kunderna.

En vanlig arbetsdag?

Jag arbetar med människor och då är ingen dag den andra lik! Att hjälpa människor hitta en trygg och bra lösning med deras tak är en av de stora tjusningarna med detta jobb. Kunderna vill veta om deras tak är bra eller inte. När jag besiktar det kontrollerar jag skicket och vilka fel som finns, samt hur man lagar det eller om det behövs bytas. Ibland händer det att ett tak mår bra – då berättar jag givetvis det.

 

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Att få träffa och hjälpa människor genom att ge dem en trygg affär och att leverera något de är nöjda med. Varje kund är unik och det är både spännande och roligt att få hänga med från första mötet till att taket står klart. Jag är väldigt social och gillar att jobba med människor – därför trivs jag så bra på Vesivek. Att hjälpa kunden till en trygg affär har drivit mig genom alla år inom serviceyrket. För oss är alla kunder lika mycket värda och förtjänar all tid de behöver för att få svar på alla sina frågor.

Tre snabba med Robert:

Plåttak eller takpannor? – Plåttak.

Hund eller katt? – Hund.

Badsemester eller skidsemester? – Bad (fast helst cykelsemester).

Personalporträtt