Lär känna Mattias - Takexpert

BILAR, FAMILJ OCH HUSFIX – DET HÄR ÄR MATTIAS

Berätta lite om dig själv

En helt vanlig tvåbarns-pappa från Stock- holm. Jag är uppväxt i stan men för två år se- dan valde vi att ytta till Uppsala. Där går my- cket av min tid åt till att xa med huset och tomten. Livet som husägare är fantastiskt rol- igt och även om man alltid har jobb med det så är det rogivande. Jag spenderar så mycket tid jag kan med min familj, och också med mina vänner. Är också bilintresserad. Det är ett intresse jag burit med mig sedan barns- ben och jag gillar både att kolla på bilar, och att greja med dem.

Hur hamnade du på Vesivek?

Min väg till Vesivek är lite krokig. Jag har bland annat jobbat som budbilschau ör, men fram- för allt så har jag varit egenföretagare. Jag har haft en egen bilverkstad, haft biluthyrning men sadlade sedan om till att jobba med tak för ett annat företag. Det var då jag först kom i kontakt med Vesivek men tyckte att det lät för bra för att vara sant. När jag sedan började jobba med fönstermontage mötte jag ofta kunder som anlitat dem och alla var nöjda. Under 2 års tid hörde jag inget annat än goda rekommendationer och därför valde jag att själv kontakta Vesivek, och här är jag nu. Mitt jobb är fantastiskt kul, och konceptet ÄR bra!

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Det nns inga vanliga dagar! Och det är det som gör att det är så roligt att jobba. Det är ju givetvis en hel del eget ansvar då man jobbar både sena kvällar och på helger efter- som man måste kunna möta kunder när de är lediga och har möjlighet att ta emot en. Jag gör kundbesök där jag inspekterar tak, och ger dem ärliga besiktningar men då var- je ny kund har helt nya behov och förutsät- tningar så blir inga dagar lika varandra.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Kundmöten är det bästa med mitt jobb. Och att först få berätta om vårt koncept och hur snabbt och e ektivt det är. Deras reaktion- er när vi sedan är klara är också de otroligt belönande för mig. Ofta byter vi taket med- an de är på jobbet och att de har lämnat hemmet med ett gammalt tak och kommer hem till ett helt nytt, redan samma dag, är något vi ofta får beröm för.

Tre snabba med Mattias:

Plåttak eller takpannor? – Plåttak, enkelt och snyggt
Hund eller katt? – Hund
Badsemester eller skidsemester? – Bada med barnen

Personalporträtt