Lär känna Magnus - Takexpert

TRÄNING OCH RESOR – DET HÄR ÄR MAGNUS

Berätta lite om dig själv

Träning är något som verkligen ligger mig varmt om hjärtat. Jag har egentligen alltid varit fysiskt aktiv och mår bra av att röra på mig. Under en av mina resor, som för övrigt är ett av mina stora intressen i livet, så besökte jag Thailand. Där var jag på ett träningsläger där jag ck lära mig ”Träna hårt – Lev lätt” vilket har blivit mitt motto i livet. Jag är också utbildad paramotorpilot, jag yger med en skärm och en motor på ryggen, och den fri- heten man känner i luften är underbar. Min lediga tid går åt till träning, ygning och resor men jag har också en stuga i Dalarna där jag kan sitta vid Sveriges högsta vattenfall och – losofera och ladda mina batterier.

Hur hamnade du på Vesivek?

Det var faktiskt genom en före detta arbet- skamrat till mig. Han jobbar hos Vesivek och berättade för mig om hur de jobbade och jag blev extremt intresserad av konceptet. Den tydlighet och ärlighet som nns som en ryg- grad i tjänsten och produkten som Vesivek levererar är viktiga ingredienser och med några års erfarenhet av både försäljning eget byggande hemma så kände jag att detta är något jag kan stå bakom och vara en del av.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Jag vet att en stor del av jobbet handlar om kundkontakt. Ärliga inspektioner av befintliga tak, och kvalitativa jobb är det jag vill kunna erbjuda kunderna.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Kundkontakterna! Att få hjälpa människor som har problem med sina tak och kunna ge dem en lösning på reparationer och renoveringar som överträ ar deras förväntan. Jag gillar att prata med människor och har lätt för det, så jag är övertygad om at jag kom- mer att trivas.

Tre snabba med Magnus:

Plåttak eller takpannor? – Plåttak
Hund eller katt? – Hund
Badsemester eller skidsemester? – Lite av varje. Bad om jag måste välja.