Lär känna Kjell - Takexpert

NATUR, HUNDAR OCH FISKE – DET HÄR ÄR KJELL

Berätta lite om dig själv

Jag trivs allra bäst när jag får vara ute i naturen med mina hundar, som jag gärna är ute med så mycket det bara går. Jag är även en inbiten sportfiskare och mår allra bäst när jag får komma ut på sjön med mina spön och njuter i fulla drag oavsett om det nappar eller inte. Mellan fisketurerna och fixande med hus och tomt försöker jag så ofta som möjligt också besöka min dotter som bor i Göteborg.

Hur hamnade du på Vesivek?

Jag har jobbat inom byggbranschen i över 10 år och jobbade senast för en konkurrent till Vesivek. Jag träffade en av de anställda som verkligen fick mig intresserad och nyfiken på det koncept som används och blev imponerad av hur väl metoden fungerar. Det, och den yrkeskunskap Vesivek besitter, fick mig att byta jobb och det ångrar jag inte för en sekund.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Jag jobbar när våra kunder är lediga och har tid att ta emot besök från oss. Det betyder att jag har väldigt varierande arbetstider vilket passar mig utmärkt. När jag besöker en kund börjar jag alltid med att inspektera
taket för att kontrollera dess kvalitet. Sen ger jag en ärlig beskrivning och berättar hur det verkligen ser ut och hur taket mår. Sedan brukar jag berätta om vår metod och lämnar aldrig innan jag besvarat alla frågor kunden kan ha.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Att ha en så stor frihet, men samtidigt också ett ansvar, är något jag verkligen uppskattar. Sen att få möta olika människor och kunna hjälpa de som har problem med sina tak sätter jag otroligt stort värde på. Jag är väldigt social och kundmöten är något jag verkligen älskar.

Tre snabba med Kjell Niklasson

Plåttak eller takpannor? – Plåt
Hund eller katt? – Jag är definitivt en hundmänniska
Badsemester eller skidsemester? – Bad såklart!