Lär känna David - Takexpert

FOTBOLL, FAMILJ & RESOR – DET HÄR ÄR DAVID

Berätta lite om dig själv

Jag är en glad och social kille som brinner för fotbollen, vilket inte är så konstigt då halva min släkt är från Italien. Jag älskar att resa och upptäcka nya kulturer, och har bland annat bott i USA ett år där jag spelade fotboll och gick på college – det var bland det häftigaste jag har gjort! Det var även där jag träffade min sambo. Jag älskar djur också, och vi delar vårt hushåll tillsammans med våra två nakenhundar.

Hur hamnade du på Vesivek?

Efter många års erfarenhet inom försäljning och butiksarbete kände jag att det var dags att testa något nytt. Under en semester började jag titta runt vad som fanns ute och – vips! – så fick jag ett samtal från Vesivek. Jag kände direkt efter första mötet att det var rätt för mig eftersom jag älskar att jobba med människor. Idag är jag väldigt glad att jag faktiskt vågade ta steget och byta – jag ångrar det inte en sekund! Jag kan stå rakryggad för konceptet och företaget och det känns riktigt bra!

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Det finns inte någon normal dag, och det menar jag på ett positivt sätt. Alla dagar är helt unika då man aldrig vet hur ett kundmöte ska bli. Men om man förenklar det så handlar det om att åka och besöka kunder som vill ha hjälp med sina tak. De vill veta om deras tak är bra eller inte, vilket jag kan berätta efter besiktningen. Ärligheten är otroligt viktig för mig och det känns bra att kunna hjälpa kunden genom att berätta vad som behöver lagas, om det behövs ett nytt tak eller om det faktiskt mår bra. Alla kunder ska vara nöjda efter besöket – det är oerhört viktigt för mig!

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Den personliga kontakten. Varje kundmöte är unikt, och att kunna leverera en fantastisk produkt och göra kunderna nöjda gör hela säljprocessen rolig och spännande. Det är viktigt både för mig och Vesivek att vi ser alla kunder är lika mycket värda och att de ska kunna få svar på alla frågor de har. Just denna ärlighet och att faktiskt få hjälpa människor gör att jag, som en väldigt social person, trivs så bra med att jobba här.

Tre snabba med David:

Plåttak eller takpannor? – Plåttak.
Hund eller katt? – Hund.
Badsemester eller skidsemester? – Bad! Älskar solen!